Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kaptam egy menhelyi cicát,...

Kaptam egy menhelyi cicát, egy hete van nálunk. Egyik nap alig eszik, másik nap zabál. Tegnap hányt, és a hasa is ment. Plusz még gombás is. Mi a teendő? Állatorvosnál már voltunk kétszer.

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 14:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Általában Whiskas-t kap a cica. Azonkívül KiteKatot, meg Gourmet goldot. Most vettem neki Darling-ot, kíváncsi leszek, hogy megeszi-e :) Viszont ami érdekes, szomszédtól kaptunk jutalomfalatot, és ha adunk neki pár szemet, utána képes nem enni másfél napig. Ez vajon mitől lehet? Már nem merünk adni neki, lehet, hogy még túl pici ehhez, vagy nem tudom. Milyen kaját tudnál ajánlani amúgy, ami nem túl drága, de jó minőségű?
2012. máj. 30. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
mennyi idős a cicád?mert a felnőtt kaját csak 6 hónapos kortól javasolják..
2012. máj. 31. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:
előző vagyok a jutalom falat is felnőtt kaja
2012. máj. 31. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha a jutalomfalat száraz, figyelj arra, hogy megrágja. Ugyanis ha csak "hamm, bekapja", a tápcsatornában fog megduzzadni, ami nem túl egészséges.
2012. máj. 31. 18:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Most kb 10 hetes.
2012. jún. 1. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
kiscica kaját neki!
2012. jún. 2. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!