Kaptam egy menhelyi cicát, egy hete van nálunk. Egyik nap alig eszik, másik nap zabál. Tegnap hányt, és a hasa is ment. Plusz még gombás is. Mi a teendő? Állatorvosnál már voltunk kétszer.
Ne engedd "zabálni", kis adagokban add neki az ételt.
Hívjátok a menhelyet, hogy ott láttak-e rajta ilyet, és mi a teendő.
Mi az, hogy "gombás", hol gombás? Állatorvos nem adott rá semmit? Meg a többire se mondott semmit?
Vigyétek el egy másik orvoshoz.
Hívj fel több orvos,mert van ahol olcsóbb a vakcina.
Gomba kezelése:Biocan m vakcina 2x, Kétnaponta fürdés nizorállal,szájon át itrafungol szájon át előírás szerint.Pár hét és nem lesz rajta gomba!Mellette pedig folyamats fertőtlenítés ott ahol a cica megfordul.
Basszus, én vissza vinném a menhelyre!
Az addig oké, hogy menhelyi a cica, de azért még nem kell hogy így nézzen ki!
Mi van akkor ha ráköltöd a sok 10000-t, és mégsem éli túl?
Én pár napig kezeltem a cica gombáját jóddal és "kék lukács kenőcs a.u.v." nevű krémmel (állatorvos adta) és teljesen elmúlt tőle a gomba, már a szőre is visszanőtt! Először jóddal át kellett törölni, aztán rákenni a krémet naponta egyszer. (Nincs közöm a gyártóhoz, tényleg nagyon hatásos volt, csak azért ajánlom)
Féreghajtót adott neki az állatorvos? Attól is lehet hasmenés és habzsolás! Egyébként a testsúlya milyen, vékonyka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!