Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek mennyi idősek kép...

Szerintetek mennyi idősek kép alapján a pici tündérek? Képek lent.

Figyelt kérdés

Mintha színdarabot adnának elő. Plüss cica póz.

[link]

Lolo amint nővérével Hél-el játszik. :)

[link]

A három testvér:

[link]

Ugye milyen édesek?

Persze én ott voltam a születésüknél, így tudom pontosan a napot és az órát amikor születtek a picik, csak kíváncsiság ki mit gondol.

Olyan dolgokat csinálnak, amiket még nem gondoltunk volna ennyi idősen. A szüleim is ámultak amikor először találkoztak velük.

Gyönyörű, játékos kiscicák. ^^

Imádjuk őket. :)

Mesélek még, és kérdezek, ha tippeltetek páran. :)

2012. máj. 3. 23:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

[link]

ez a húgom oldala :)

A fekete-fehér Pimasz, ivartalanított és a lánya Rose, a sötétbarna-fehér cica. Tejszín az utolsó képen ott van középen, de róla egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=xL-IU4hd7OU Itt csak agilityzik, de tud trükköket is. :D

2012. máj. 4. 22:12
 32/35 anonim ***** válasza:

húú grat Tejszinnek!!

Én is megpróbálom

2012. máj. 4. 23:23
 33/35 anonim ***** válasza:
Köszi és sok sikert hozzá! :)
2012. máj. 5. 18:27
 34/35 anonim ***** válasza:

Azt áruld el hogy mit kap?jutalomfali?

aza baj hogy nekem 2 van ugyhogy egyszerre akarnak mindent csinálni:)

2012. máj. 6. 17:17
 35/35 anonim ***** válasza:
Sima szaraztapot :) Nekem is harom van. Akit nem tanitok, annak odadobalok szaraztapot, de tudjak, hogy most nem veluk foglalkozom. Meg a hugom is leszokta oket foglalni. Vagy felvaltva csinalj veluk trukkoket es meg fogjak szokni. Ha megfigyeled, eltanuljak egymastol a trukkoket :)
2012. máj. 8. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!