Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek mennyi idősek kép...

Szerintetek mennyi idősek kép alapján a pici tündérek? Képek lent.

Figyelt kérdés

Mintha színdarabot adnának elő. Plüss cica póz.

[link]

Lolo amint nővérével Hél-el játszik. :)

[link]

A három testvér:

[link]

Ugye milyen édesek?

Persze én ott voltam a születésüknél, így tudom pontosan a napot és az órát amikor születtek a picik, csak kíváncsiság ki mit gondol.

Olyan dolgokat csinálnak, amiket még nem gondoltunk volna ennyi idősen. A szüleim is ámultak amikor először találkoztak velük.

Gyönyörű, játékos kiscicák. ^^

Imádjuk őket. :)

Mesélek még, és kérdezek, ha tippeltetek páran. :)

2012. máj. 3. 23:57
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

ikszdéé31: Nagyon sajnálom, hátha sikerül még.

00:24 : Nagyon aranyos vagy! xD Nem adhatom, kikapnék azoktól akik már várnak rájuk.

00:27: WoW, majdnem eltaláltad. :)

A helyes megfejtés pedig.

*Dobpergés*

A valóságban ők még csak 2 hetesek. :DDDDD

Óriás bébik. :)

2012. máj. 4. 00:30
 12/35 claidheamohmor ***** válasza:
65%
Két hetest saccoltam én is, a szemük alapján :). Szépek! :)
2012. máj. 4. 00:37
 13/35 anonim ***** válasza:
46%
Két hetesek? Akkor valóban óriás bébik. A cirmos cica tetszik a legjobban, azonnal elfogadnám. De a többit is. Milyen fajta cicák?
2012. máj. 4. 00:40
 14/35 anonim ***** válasza:

Tényleg elég árulkodó az első képen a balról második cica szeme, olyan mint ami frissen nyílt ki.

Nálunk egy kismacska van csak, vörös kandúr(ka) néhány fehér folttal, de még kell 3-4 nap hogy kinyissa a szemét. :)

2012. máj. 4. 00:44
 15/35 anonim ***** válasza:
46%
Kék a szemük tehát olyan 20nap?
2012. máj. 4. 00:48
 16/35 anonim ***** válasza:
46%
jaj lemaradtam...nálunk is voltak olyan édik
2012. máj. 4. 00:49
 17/35 A kérdező kommentje:

00:40: Köszi szépen.

Maine Coon/Perzsa keverék manók.

Nekem is Lolo dobogtatta meg a szívem legjobban. Ő a legtalpraesettebb. Lenyomja hipp* hopp* testvéreit. XD Lolo fiú, a két testvérkéje pedig kislány. :)

Lolo mindig a hátán alszik szétdobott lábakkal. XD Már most ő a főnök, a testvéreit hamar lenyomja. :) Állandóan kimászik a fészkükből.

Hél az én Duci Macim. Mindig alszik. Ha kijön a "fészekből" ott is inkább alszik. Cicizik, és alszik, így telnek napjai. Ha fotózom az sem nagyon érdekli. XD Ő a legkerekebb. :)

Luna pedig mindig anyukáján mászkál, és szopizik. Legszívesebben le se mászna róla, na de muszáj. :)

Mindegyik igazi egyéniség. Mindig megnevettetnek. Egyszerűen leírhatatlanul szeretem őket.

Engem nagyon meglepett, hogy már most kijönnek néha-néha az "fészekből" (igaz csak ritkán), játszanak, birkóznak, viperaként fújnak ha valami nem tetszik, felismernek engem és totyognak elém az ajtóba. :))) Igaz biztonságban vannak lakásban, de akkor is meglepő.

Az anyukájuk egy percre sem hagyja egyedül őket, ha kell becipeli őket szopizni, ha kell viszi őket aludni. :)

Imádom a kis csibészeket! :)

2 hetes kiscicáknál ezek a dolgok még nem koraiak? A szüleim el sem hitték, hogy csak 2 hetesek, és ilyen nagyok.

Egyik cica jövendő gazdija szerint 2 hét, és lenyomnak egy házi cicát méretben. Persze poénkodott, de ez nagyon tetszett. XD

00:44: A 8. napon már nyitva volt a szemük. :) Furcsa, hogy a kisfiú szeme színe más mint a két kislányé.

00:48: Aranyos vagy! Majdnem! :D

2012. máj. 4. 01:09
 18/35 anonim ***** válasza:
46%
Írigylem a leendő gazdikat, gyönyörű cicák!!! Én is nagyon örülnék nekik!
2012. máj. 4. 01:25
 19/35 A kérdező kommentje:
01:25 : Nagyon szépen köszönjük! :) 
2012. máj. 4. 01:42
 20/35 anonim ***** válasza:

De jó a leendő gazdiknak! Én is úgy szeretnék egy kiscicát! :D

Gratulálok a cicákhoz!

2012. máj. 4. 06:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!