Szerintetek mennyi idősek kép alapján a pici tündérek? Képek lent.
Mintha színdarabot adnának elő. Plüss cica póz.
Lolo amint nővérével Hél-el játszik. :)
A három testvér:
Ugye milyen édesek?
Persze én ott voltam a születésüknél, így tudom pontosan a napot és az órát amikor születtek a picik, csak kíváncsiság ki mit gondol.
Olyan dolgokat csinálnak, amiket még nem gondoltunk volna ennyi idősen. A szüleim is ámultak amikor először találkoztak velük.
Gyönyörű, játékos kiscicák. ^^
Imádjuk őket. :)
Mesélek még, és kérdezek, ha tippeltetek páran. :)
ikszdéé31: Nagyon sajnálom, hátha sikerül még.
00:24 : Nagyon aranyos vagy! xD Nem adhatom, kikapnék azoktól akik már várnak rájuk.
00:27: WoW, majdnem eltaláltad. :)
A helyes megfejtés pedig.
*Dobpergés*
A valóságban ők még csak 2 hetesek. :DDDDD
Óriás bébik. :)
Tényleg elég árulkodó az első képen a balról második cica szeme, olyan mint ami frissen nyílt ki.
Nálunk egy kismacska van csak, vörös kandúr(ka) néhány fehér folttal, de még kell 3-4 nap hogy kinyissa a szemét. :)
00:40: Köszi szépen.
Maine Coon/Perzsa keverék manók.
Nekem is Lolo dobogtatta meg a szívem legjobban. Ő a legtalpraesettebb. Lenyomja hipp* hopp* testvéreit. XD Lolo fiú, a két testvérkéje pedig kislány. :)
Lolo mindig a hátán alszik szétdobott lábakkal. XD Már most ő a főnök, a testvéreit hamar lenyomja. :) Állandóan kimászik a fészkükből.
Hél az én Duci Macim. Mindig alszik. Ha kijön a "fészekből" ott is inkább alszik. Cicizik, és alszik, így telnek napjai. Ha fotózom az sem nagyon érdekli. XD Ő a legkerekebb. :)
Luna pedig mindig anyukáján mászkál, és szopizik. Legszívesebben le se mászna róla, na de muszáj. :)
Mindegyik igazi egyéniség. Mindig megnevettetnek. Egyszerűen leírhatatlanul szeretem őket.
Engem nagyon meglepett, hogy már most kijönnek néha-néha az "fészekből" (igaz csak ritkán), játszanak, birkóznak, viperaként fújnak ha valami nem tetszik, felismernek engem és totyognak elém az ajtóba. :))) Igaz biztonságban vannak lakásban, de akkor is meglepő.
Az anyukájuk egy percre sem hagyja egyedül őket, ha kell becipeli őket szopizni, ha kell viszi őket aludni. :)
Imádom a kis csibészeket! :)
2 hetes kiscicáknál ezek a dolgok még nem koraiak? A szüleim el sem hitték, hogy csak 2 hetesek, és ilyen nagyok.
Egyik cica jövendő gazdija szerint 2 hét, és lenyomnak egy házi cicát méretben. Persze poénkodott, de ez nagyon tetszett. XD
00:44: A 8. napon már nyitva volt a szemük. :) Furcsa, hogy a kisfiú szeme színe más mint a két kislányé.
00:48: Aranyos vagy! Majdnem! :D
De jó a leendő gazdiknak! Én is úgy szeretnék egy kiscicát! :D
Gratulálok a cicákhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!