Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek mennyi idősek kép...

Szerintetek mennyi idősek kép alapján a pici tündérek? Képek lent.

Figyelt kérdés

Mintha színdarabot adnának elő. Plüss cica póz.

[link]

Lolo amint nővérével Hél-el játszik. :)

[link]

A három testvér:

[link]

Ugye milyen édesek?

Persze én ott voltam a születésüknél, így tudom pontosan a napot és az órát amikor születtek a picik, csak kíváncsiság ki mit gondol.

Olyan dolgokat csinálnak, amiket még nem gondoltunk volna ennyi idősen. A szüleim is ámultak amikor először találkoztak velük.

Gyönyörű, játékos kiscicák. ^^

Imádjuk őket. :)

Mesélek még, és kérdezek, ha tippeltetek páran. :)

2012. máj. 3. 23:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon édesek,szépek és jól fejlettek,de mért kell keverékeket gyártani? :(

A tenyésztésnek van hivatalos útja is.

2012. máj. 4. 07:16
 22/35 anonim ***** válasza:
52%
Mindnek lett gazdája utolsó, mint olvastad is. Akkor nem értem miért kötözködsz, nem az utcára gyártotta a macskákat a Kérdező. Ennyi.
2012. máj. 4. 07:19
 23/35 anonim ***** válasza:
55%

Perzse értem én,de az utcán is mászkál elég keverék és a menhelyek is fullon vannak...Ez most olyan mintha elvették volna a gazdit egy igazán rászorulótól(pl .altatás vár a menhelyire mert lejárt az ideje)

Egy rossz szót se írtam,csak kérdeztem!Valóban gyönyörűek a cicák és szépen is tartják,de sosm tudhatja senki sem,hogy mi lesz ha az új gazdi is akar majd kicsiket,nincs garancia,hogy senki nem krül rossz kezekbe vagy az utcára :(

2012. máj. 4. 07:46
 24/35 A kérdező kommentje:

07:19: Köszönöm szépen, hogy megvédtél ebben a témában. :)

07:46 Ezt a félelmed hamar eloszlathatom. Két gazdája lesz a három cicának. Lolo és Hél egy gazdihoz kerül majd, Luna pedig egy másikhoz.

Mind a ketten megkértek, hogy én ivartalanítsam majd őket, ha eljön az idő, így a probléma amit felhoztál megoldva.

Első két oltásukat is nálam kapják, 3 hónapos korukig velem lesznek.

Már most hiányoznak.

2012. máj. 4. 08:52
 25/35 anonim ***** válasza:
58%

#23: aranyos, hogy aggódsz, de felénk - falu - nem tervezik meg a "macskacsaládot". Úgy szaporodnak ahogy sikerül, ezért szoktuk a tenyésztői szöveg után "utcagyőztes apától" származónak hívni őket.

Először hozzánk is úgy kerültek macskák, hogy a szemközti boltudvaron született jószágokat addig hívogatta a hugom amíg átjöttek az úttesten. Adott nekik enni, azóta vannak megint macskáink. (Ennek több mint 10 éve, előtte perzsa volt, de elajándékoztuk).

2012. máj. 4. 08:58
 26/35 anonim ***** válasza:
89%

Kedvse KG,miből következtetsz,hogy én nem falusi vagyok?

mindegy,hogy városi vagy falusi..ivartalanítsa az állatát,ez olyan nehéz?

Elajándékoztátok a perzsát mert felelőtlenül nem gondoltátok végig,hogy együtt tudtok e élni egy ilyen munkaigényes fajtával..no comment.

Kedves Kérdező!Mint írtam gyönyörűek a kicsik és örülök,hogy végre hallok olyanról aki oltva és ivartalanítva adja őket.Sok egézséget a cica családnak!

2012. máj. 4. 10:01
 27/35 A kérdező kommentje:
10:01: Nagyon szépen köszönjük. :)
2012. máj. 4. 11:38
 28/35 anonim ***** válasza:
30%

Abból hogy ilyen tüneményes állatvédő szöveged van. :)

Ivartalanítassa mindenki az összes macskát? Gondolom az anyagi oldalát Te fedeznéd a munkabéredből..

A perzsáink voltak 7-8 éven át, szép, gondozott, jól táplált, lakásban tartott jószágok. Épp azért kerültek elajándékozásra, mert már nem volt aki elég időt tudott volna szakítani rájuk. Szóval ne is próbálj minősíteni. :)

2012. máj. 4. 12:09
 29/35 anonim ***** válasza:
Istenem! De édesek! A barnának nagyon édes az orra! Nálunk pont, hogy törpecicák vannak :) Ők is keverékek, de valamiért picikék maradtak, főleg az egyik nőstény. Bár ivartalanítás után kicsit megnőtt az anyukája, pedig ő is kisméretű volt :D
2012. máj. 4. 16:06
 30/35 A kérdező kommentje:

16:06: Nagyon szépen köszönjük. :)

Biztosan édesek a pici cicóid! Szívesen megnézném őket, ha akad egy képed róluk. :))

2012. máj. 4. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!