Szerintetek mennyi idősek kép alapján a pici tündérek? Képek lent.
Mintha színdarabot adnának elő. Plüss cica póz.
Lolo amint nővérével Hél-el játszik. :)
A három testvér:
Ugye milyen édesek?
Persze én ott voltam a születésüknél, így tudom pontosan a napot és az órát amikor születtek a picik, csak kíváncsiság ki mit gondol.
Olyan dolgokat csinálnak, amiket még nem gondoltunk volna ennyi idősen. A szüleim is ámultak amikor először találkoztak velük.
Gyönyörű, játékos kiscicák. ^^
Imádjuk őket. :)
Mesélek még, és kérdezek, ha tippeltetek páran. :)
Nagyon édesek,szépek és jól fejlettek,de mért kell keverékeket gyártani? :(
A tenyésztésnek van hivatalos útja is.
Perzse értem én,de az utcán is mászkál elég keverék és a menhelyek is fullon vannak...Ez most olyan mintha elvették volna a gazdit egy igazán rászorulótól(pl .altatás vár a menhelyire mert lejárt az ideje)
Egy rossz szót se írtam,csak kérdeztem!Valóban gyönyörűek a cicák és szépen is tartják,de sosm tudhatja senki sem,hogy mi lesz ha az új gazdi is akar majd kicsiket,nincs garancia,hogy senki nem krül rossz kezekbe vagy az utcára :(
07:19: Köszönöm szépen, hogy megvédtél ebben a témában. :)
07:46 Ezt a félelmed hamar eloszlathatom. Két gazdája lesz a három cicának. Lolo és Hél egy gazdihoz kerül majd, Luna pedig egy másikhoz.
Mind a ketten megkértek, hogy én ivartalanítsam majd őket, ha eljön az idő, így a probléma amit felhoztál megoldva.
Első két oltásukat is nálam kapják, 3 hónapos korukig velem lesznek.
Már most hiányoznak.
#23: aranyos, hogy aggódsz, de felénk - falu - nem tervezik meg a "macskacsaládot". Úgy szaporodnak ahogy sikerül, ezért szoktuk a tenyésztői szöveg után "utcagyőztes apától" származónak hívni őket.
Először hozzánk is úgy kerültek macskák, hogy a szemközti boltudvaron született jószágokat addig hívogatta a hugom amíg átjöttek az úttesten. Adott nekik enni, azóta vannak megint macskáink. (Ennek több mint 10 éve, előtte perzsa volt, de elajándékoztuk).
Kedvse KG,miből következtetsz,hogy én nem falusi vagyok?
mindegy,hogy városi vagy falusi..ivartalanítsa az állatát,ez olyan nehéz?
Elajándékoztátok a perzsát mert felelőtlenül nem gondoltátok végig,hogy együtt tudtok e élni egy ilyen munkaigényes fajtával..no comment.
Kedves Kérdező!Mint írtam gyönyörűek a kicsik és örülök,hogy végre hallok olyanról aki oltva és ivartalanítva adja őket.Sok egézséget a cica családnak!
Abból hogy ilyen tüneményes állatvédő szöveged van. :)
Ivartalanítassa mindenki az összes macskát? Gondolom az anyagi oldalát Te fedeznéd a munkabéredből..
A perzsáink voltak 7-8 éven át, szép, gondozott, jól táplált, lakásban tartott jószágok. Épp azért kerültek elajándékozásra, mert már nem volt aki elég időt tudott volna szakítani rájuk. Szóval ne is próbálj minősíteni. :)
16:06: Nagyon szépen köszönjük. :)
Biztosan édesek a pici cicóid! Szívesen megnézném őket, ha akad egy képed róluk. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!