Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van lehetőségem a cicám...

Van lehetőségem a cicám törzskönyvét átíratni tenyészthetőre?

Figyelt kérdés

Bár a törzskönyvére rávan írva, hogy nem tenyészthető, én nem is tenyészteni szeretném.

Két nőstény cicást gazdit is megkérdeztem, és mind a kettő elküldött, mondván a törzskönyvén, rajta van, hogy nem tenyészthető.

Van egy 2 éves Maine Coon kandúrom. Szeretnék kiscicákat tőle, mint apától. De van egy kis probléma.

Mit tehetnék?

Tényleg olyan nagy gond ez egyetlen alomnál?

Vagy ez már tenyésztés? + Pénzt sem kérnék semmiért.

Mit tehetnék?

A TK-t meglehet változtatni tenyészthetőre? Kicsit feleslegesnek tartom, de ha másképpen nem megy, akkor megpróbálom. Biztosan sokba kerül majd. Szerződést nem kaptunk, nem tudom ilyenkor mit kell csinálni. Vegyem fel a tenyésztővel a kapcsolatot?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2012. ápr. 29. 22:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Megígértem megírom nektek, hogy mit mondott a tenyésztő.

Azt írta semmi probléma kicsit ráfizetek, visszaküldöm a TK-et, és csináltat egy simát neki. :)

Nagyon paráztam, és csak hetek múltán hívtam fel.

Nagyon kedves, és aranyos volt. Nem hittem, hogy ilyen könnyen megy majd.

2012. máj. 30. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!