Miért pisál oda?
Figyelt kérdés
Nőstény macskám mostanság indokolatlanul imád az ágyamra pisilni. Most lett kicserélve rajta a pokróc, kigőzöltük a matracot. Most is úgy csináltam, hogy matrac-pokróc-matrac-pokróc-lepedő, takaró és arra is pokróc. Ennek ellenére, hogy ma ilyen szépen megágyaztam, most megint odavizelt egyenest a takaró elejére. Még az a legkisebb gondom, hogy így hol aludjak, de miért csinálja ezt egyáltalán? Mikor a kanapén kezdtem el aludni, akkor is ezen pánikoltam, hogy mi van, ha... de nem, ott maximum mellém fekszik, dorombol, vagy játszik a kezemmel. Normál esetben közelébe se megy a kanapénak. Miért? Ennyire beteríteni az illatom, míg az ágy inkább az övét fogja be?2012. ápr. 23. 01:22
1/1 anonim válasza:
Valami gondja van a macskádnak.
És így jelzi.
Az enyém is csinálta dacból, ha nem foglalkoztunk vele eleget.
Aztán amikor elköltöztem és ott maradt a családomnál, amikor haza jártam látogatóba.
Minden alkalommal megöntözte az egyik ágyat...
:S
Szeretettel, türelemmel lehet csak leszoktatni.
És pucolni kell az almot naponta, mert van hogy azért megy máshová mert piszkos az alom és kényeskedik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!