A macskák lehetnek szerelmesek?
Senki nem akarta bántani Vioricát. Ez le is volt írva. De, ami tény, az tény. Szokott hülyeségeket írni. De még ezen sem problémázott senki. Megjegyeztük, hogy nincs igaza.
A kérdés tényleg a szerelemről szólt. Azt tényleg nem tudnak a macskák.
Ne menjünk bele mit tanultál?Olvasni nem,nem íromle még egyszer az egészet,de megpróbálom 12 éves szinten jó???
Szóval,nem könyvbe van,nem az aktuális politika dönti el,hanem a természetbe van.Ha egy macska eszik,azt ugye úgy mondjuk eszik,azt jelenti.Mit mondasz arra,ha a macskám átölel,puszil és a fülembe turbékol (ja,nem amikor éhes,hanem akármikor)??? Mi a jó szó hasonlat rá erre a viselkedésre??? Légyszi mond meg,nem akarok hülyén meghalni,hiszen te egy tanult ember vagy.Ha meg nem éltél még ilyet át,amit itt értelmesen kifejtettem,ami az én szerény megközelítésembe a szeretet jele,hiszen nem tudom máshoz hasonlítani,akkor mégiscsak tapasztalatlan vagy,mert még nem élted át.Remélem világos,hogy a 12 éves az relatív,én se írok ilyet,hanem azt,hogy nem tapasztaltad.Na ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!