A macskák szeretik a gazdájukat?
Azt olvastam, hogy a macskák nem szeretnek bele a gazdájukba, úgy mint a kutyák, de én ezt nem hiszem.
Az én macskám ugyanis mindig követ, belém bújik stb. Sajnos elég beteges szegény és amikor otthon gyógyítgatom , mindig hálából megnyalja a kezem és a szemembe néz. Amikor hozzám került enni sem tudott, hiszen csak 3-4 hetes volt, és kiskora óta én tanítom meg mindenre. Enni is én tanítottam meg. Az anyukám egyszer azt mondta , hogy a cicám nagyon szeret és úgy tekint rám mintha én lennék az anyukája. És szerintem azt is megérti amit mondok neki, mert ha a nevén szólítom és mondok neki valamit , azonnal megcsinálja, pl.: mondom neki hogy jöjjön velem, akkor jön, ha azt mondom maradjon itt, ott marad.
Akkor most szeret engem, vagy csak úgy tekint rám , mint a konzervnyitóra?
Szia!
Szerintem szeretik a cicák a gazdájukat.
Ha nem is olyan látványosan, mint a kutyák, de szeretik.
Nekem 3 cicám van.
Közülük 1-et a születésétől fogva dédelgetek, ő egy 1 éves kandúr. Bújik, dorombol. Már akkor, ha odahajolok hozzá és kimondom a nevét.
Néha szoktam vele olyat játszani, hogy lekuporodunk a szőnyegre, és amikor jön felém, mindig hízeleg.
Foltos kis dög. Imádom. :D
A másik egy befogadott lánycica, akit kb. fél éve etetünk, idővel megszeretett minket, reggel, ha kinyitom a bejárati ajtót, meghallja a nyikorgást, fut, mint az őrült, pörög-forog, olyan kis hálás... :)
Pár kép:
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!