A Maine Coon tényleg vízkedvelő fajta? Miben nyilvánul ez meg?
Nekem van egy Perzsa/Házi keverék cicám, és egy fajtiszta Maine Coon cicám.
Ha a Perzsa keverék cicám meglátja a vizet véresre kapar ahol ér. Nem akar bántani, csak szeretne elmenekülni a víz közeléből. Ezért őt száraz cica samponnal bírom csak tisztogatni.
Viszont a Maine Coon cicám ha vizet lát játszani kezd vele. Ha fürdök, állandóan felugrik a kád szélére. Imád a habbal játszani. Rendesen elveri a gaz habokat. xD
Álom az ő fürdetése. Sohasem láttam még ilyen nyugis cicát fürdés közben. :)
Nekem ebben nyilvánul meg, hogy vízszerető fajta. :)
En is ugy tudom hogy ez a fajta vizimado.
De az en perzsa-hazimacska keverek cicam(9 honapos) imadja a vizet.Tegnap furdettem meg es nagyon szereti.Mindig ott van mikor furdok a kad szelen es figyel.Nagyon imadnivalo!
Köszönöm a válaszokat! :)
Én pont most szerzek be egy Maine Coon kiscicát, azt mondták nekem is, hogy szeret pancsolni! Kell majd valami módszert kitalálnom, hogy ne áztassa el a lakást. :)Kiváncsi leszek hozzám is odajön-e majd a kádba! :)
Nálunk ül a kád végébe ha tusolok, aztán ül a csap alatt mosogatás/kézmosás bármi utána és piszkálja a csapot hogy jöjjön ki a maradék párcsepp víz.
Meg nálam is ül a kád szélén, bár rendszeresen bele is esik és akkor néz rám, hogy nah most akkor mi van kiveszel vagy még fürdünk....
Jó fejek nagyon! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!