Milyen fajta cica lenne számunkra a legmegfelelőbb?
Benti macskát szeretnénk, csak felügyelet mellett lenne kiengedve az udvarra. Én egész nap itthon vagyok, tehát nagyon ritkán lenne egyedül. A következő 5 évben ez még biztosan így lesz. 2 gyermekem van, 3 és 8 évesek, ezért jó lenne egy olyan fajta, ami szeret ölben lenni és szereti ha folyamatosan simogatják. :)
Szerintetek melyik fajta lenne a legjobb?
Gondoltam arra is, hogy menhelyről fogadnánk örökbe kiscicát, de azt túl kockázatosnak tartom. Hiszen ki tudja milyen természetű lesz felnőtt korára.?
Szívesen fogadnék hasznos tanácsokat ezzel kapcsolatba.
Szia:)
Szerintem ha játszani is szeretnétek vele meg, hogy ölbe is legyen, a whiskas(brit,rövid/hosszúszőrű) cicus a legalkalmasabb.
Mondanám még a perzsát de lusták nagyon:(
Itt is egy kép: [link]
Nem tudom hogy vagy vele, de én rögtön beleszerettem:)
Tulajdonképpen egy macskánál sem lehet biztosra tudni, hogy milyen jellemű lesz. Éppen ezért, én azt mondanám, fogadjatok örökbe egy felnőtt cicust.
Nem tudom, hogy álltok anyagilag, de gyakran előfordul, hogy tenyészetek adnak el (ivartalanítva) felnőtt cicusokat. Általában akkor van ez, ha a többiek nem fogadják be őt, vagy már leellett bizonyos mennyiségű almot és már nem tenyésztik tovább. Ez azért is jó, mert az illető biztosra meg tudja mondani, milyen a cica jelleme, ivartalanítva kapod és lesz egy gyönyörű, fajtatiszta törzskönyves cicusod.
Persze, ha erre nincs kereted, marad a menhely. Persze magadhoz vehetsz kölyköt is, de azzal vállalnod kell a kockázatot, hogy nem lesz olyan jellemű, mint amilyet te szerettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!