Van külön ilyen fajta macska?
Figyelt kérdés
ami erősebb csontozatú , nagy fejű.. mert pont ilyen volt a macskám aki eltűnt és nem tudom akármilyen macskával pótolni, szeretném ha hasonlítana rá :(2012. márc. 30. 14:09
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
A perzsa eros csontozatu es teleg nagy feje van,kerek szemei.
De nincs keped a cicaddal ami eltunt?
5/11 anonim válasza:
Ez valami keverék. Perzsa nem lenne jó, az hosszúszőrű. Talán egy házimacska (mint az én Stellám) is megfelelne. Csatolok róla képet, ha tetszik, mondom a felmenőit...
6/11 anonim válasza:
Stella a neve; másfél éves sziámi-házimacskakeverék. Olyan selymes a bundája! Dorombolós, bújós... :)
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) ! de ezen a képen nem látszik hogy hosszabb szőre van
2012. ápr. 3. 15:22
9/11 anonim válasza:
Sima házi macska... Akármelyik faluba találsz, pont ilyen színűt, ha még szerencséd lesz akkor lehet hosszabb szőre is lesz...
10/11 anonim válasza:
Én is a brit rövid szőrűt tudnám javasolni, csak az teljesen rövid szőrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!