11/12 anonim válasza:
Tavalyelőtt eljött hozzám a nővérem látogatóba, és hozta magával a kutyáját is. /beagle/ Nekem 4 cicám van, és mikor a kutyust a nővérem letette a szobában, a cicák, 1 kivételével mind eltűntek. Szegények, megijedtek. Igen ám, de az az egy cica, úgy lekarmolta a kutyus orrát, hogy szegény, rögtön tudta ki az úr a háznál:) 4 méteres ívben kerülte a cicát. Aztán persze előmerészkedett a többi cicám is, innentől fogva, ha a kutyus közelített, csak fújtak, prüszköltek, és Molly /a kutyust így hívják/ csak úgy húzta be a farkát:) Nyekkenni sem mert.
12/12 anonim válasza:
Az én egyik cicám kijárós (a nőstény, alig 3kg, de eszméletlen vehemens) a kandúrom nem jár ki..
Az ablakból szoktam néha figyelni, hogy a lány cicám lesből támad a nagy kutyákra, akik fejvesztve menekülnek előle!! Magam se hittem el, de így igaz ahogy leírom. Megbújuk egy bokor tövében, mikor a kutya közeljön, kiugrik és elkergeti.. A felső szomszéd rendesn félti a nagytestű kutyáját az én "kiscicámtól" Állati vicces :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!