Igen, van ilyen helyzet, hogy a macska rosszalkodik a kutyával, de nem mindegyik fajtával tudja megcsinálni ezt.
Bár ha azt nézzük, akkor a bengáli tigris is egy, macskafaj, ami még a kutyához képest is, veszélyesebb. Bár gondolom, hogy a házi macskára gondolt a kérdező és nem a nagy testű 'testvérére'.
Macska már bánt el medvével és krokodillal is. Jó mondjuk azokat nem megverte, csak elijesztette őket.
Nálunk is a macska a főnök, nem a kutya.
ma 16:06
Obi CAT kenobi..:)
Ma is jót nevettem...:)köszi
Nekem van egy keverék kutyám, ugyan kistestű kicsit nagyobb a macskámnál, de fél perc alatt elveri őt a macska...séta közben is utánunk jön a macska odamegy a kutyához, ad neki egy taslit és elfut.
Tegnap a kutya játszani akart a macskával a macska meg széttárta az első lábait és azzal csapkodta a kutyát majd az egyik lábával hirtelen megragadt a kutya nyakát,odahúzta magához és beleharapott a kutya fülébe, aztán a kutyának meg a döbbenttől majdnem kiugrottak a szemei, és aztán csak ült és nézett,hogy ez mi volt:)
Az én macskám is megpics@zta nagy termetû kutyánkat, mert féltette a kölykeit. Szerencsétlen kutya fülét-farkát behúzva menekült az óljába.
Nálunk a macska az úr. Ha végig lejt a hátsóudvaron, kutyánk az egyik sarokban figyeli, abban a reményben, hogy õméltósága ne vegye észre. Más kutya, biztos darabokra szaggatná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!