1/7 anonim válasza:
Ugyan az, ha egy magyar megkefél egy cigány lányt.
2/7 anonim válasza:
Nem értek az állatokhoz, csak kíváncsiságból kérdem, hogy mi ezzel a gond? :)
3/7 anonim válasza:
én is kíváncsi lennék,hogy mitől akadtál ki ennyire,mert nem értem!
4/7 anonim válasza:
Az a kiakasztó,hogy semmit nem ért semmihez a hirdető!Attól,hogy szobacica nem biztos,hogy egészséges is,ugyanis vannak fertőző betegségek is amit vérből a labor kimutat.Tesztek nélkül nem pároztatnak azok akiknek valamit is ér a cica élete.A másik meg,hogy nem csinálunk keverék macskákat hisz van elég az utcákon és menhelyeken.A harmadik dolog az,hogy nem vágynak a sexre,ugyanis ez nekik ösztön és golyótlanul is teljes életet tudnak élni,sőt..A negyedik,hogy ha tenyészteni akar valaki azt vagy normálisan előírás szerint tegye vagy sehogyan.A hirdetőről annyit,hogy sehogyan se kéne neki,sajnos valószínűleg a cicája is szaporítótól van mivel egy tenyésztő kedvenc cica esetén kiköti szerződésben az ivartalanítást ami megjegyzem korrekt és szükség van rá,mert nem minden macska tenyészthető.
6/7 anonim válasza:
Egyszerűen meg akarja oldani a kandúr nyugtalanságát :(( Sok baromságot olvastam már, de ez eléggé viszi a pálmát.
7/7 anonim válasza:
És azt hiszi, ettől a kandúr majd megnyugszik, pedig csak még vadabb lesz... És hogy attól él majd teljes életet, ha párosodhat. Fogalma sincs róla, hogy az mindkét félnek fájdalmas, főleg a nősténynek (visszahajló tüskék vannak a hímvesszőn), és komoly sebeket is ejthetnek egymáson. Pláne, ha a nőstény nyervog már, de még nincs kész a kandúr "fogadására"... Tudatlanul szaporítanak, amiből még több és még több kiscica lesz, pedig így is túl sokan vannak.
Akkor élne teljes életet a cicája, ha kiheréltetnék, és nem keserítenék meg az életét a hormonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!