Eltűnt a cicám! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nőstény cica ! Kinnt tartottuk ,és már beért abba a korba hogy jöttek hozzá a hímek ! És már kétnapja nem jött haza se enni ,se semmi , pedig nagyon torkos macska :'( ! Az egyik ismerősöm azzal nyugtatott hogy biztos csak ellik meg hogy elbújt elleni ! De nem is látszott rajta ! Falun élek , keresni nem tudom mert nagyon sok kertbe be tud menni ! És ha tényleg csak elleni ment akkor meddig nem lesz még itthon ? És ha hazajön mi lesz a kicsikkel ? Mi van ha egy másik háznál ellet meg és elöhozza a kicsiket ? Szerintetek mi lehet vele ? Mit csináljak ? Lécci segítsetek2012. márc. 27. 20:53
11/20 anonim válasza:
Hát szerintem nézd meg a közeli telkeken. És (nem akarlak elkeseríteni) szerintem lehetséges, hogy cigányok lopták el. Velem is ez volt...
12/20 anonim válasza:
1 évesen éri el a felnőttkort. De lehet hogy most kezd ismerkedni, ilyenkor eltűnik egy kis időre. Sok sikert addig is:)
13/20 A kérdező kommentje:
Sajnos ettől félek én is hogy valaki felkapta az utcán és haza vitte , ez leg elképzelhetőbb mert nem olyan macska aki nem engedi hogy simogassák , könnyen odamehet valaki hozzá megsimogatni , és olyan puha a bundája is és még nyakörve is volt :( ! Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2012. márc. 28. 16:55
14/20 anonim válasza:
Kettő nap nem sok idő. Ne félj, visszajön! Nekem a nőstény cicám egyszer másfél hétre eltűnt, de visszajött - bár kicsit soványan.
15/20 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött haza ! Egyre jobban hiányzik ! És akárhogy keresem nem kerülelő ,hívogatom de nem :( De úgy látszik a másik cicámnak lessznek kiscicái :) Ez az egy ami vigasztal egy csöppet :/
2012. márc. 30. 21:46
16/20 Fabyen válasza:
Nem mondod komolyan, hogy ezek után a kiscicákat megtartod? Ugyanúgy nem ivartalaníttatod őket és majd ha elszöknek lesz ami lesz? Vagy majd odaadod valakinek őket, hogy csak vigyék már el, akármilyen felelőtlenek is? Tényleg van szíved a menhelyi cicák elől a jó gazdákat elorozni,( akik egy akkora ketrecben élnek, mint egy kisebb kutyaól hónapokon keresztül)???
17/20 anonim válasza:
#5 vagyok:
#16-os, nem ketrecekben élnek, mármint a 80%-uk nem. Én a napokban néztem utána, és tök jó helyük van, szabadon mászkálhatnak, stb. :)
Na meglett?! :O
18/20 A kérdező kommentje:
Nem , de már szerintem nem is lesz ! És az utolsó előttinek nem kell félni attól mert a másik is elkoboról de az a különbség hogy ő visszajött de szegénykémet összetépte valami ! Olyan rosszul nézett ki szegénykém :( De az a jó hogy mostmár minden rendben vele de a kiscicáit elvesztette (az állatorvos szerint ) !
2012. ápr. 7. 14:27
19/20 anonim válasza:
Téged kéne az állattartástól eltiltani. Szerencsétlen macskáid...
20/20 Fabyen válasza:
Minden rosszindulat ellenére, az előttem szólóval egyetértek. Tényleg át kéne gondolnod a felelős macskatartás íratlan szabályait, az a baj, hogy nem sokra megyünk vele ha csak írogatunk róla neked,mert ha magadtól nincs benned ez a belátás, együttérzés, intelligencia, hogy mit teszel...úgysem fogsz rajta változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!