Tegnap eltűnt a cicám. Mit tegyek?
Este láttam utoljára, mikor kiengedtük, azóta nincs meg, pedig a reggelit sose hagyja ki. Kérdeztem a szomszédokat, végignéztem az utcát, órákig hívtam, de semmi. Ha holnapig nem lesz meg, plakátozok, de mit tudok még tenni?
Másfél éves kandúr, van ilyenkor párzási időszak vagy valami? Még sose tűnt el ennyi időre ..
Szia,
1,5 éves kandúr cicánál előfordul, hogy elkóborol, főleg ha nem sterilizált a cica.
Ennek ellenére azt javaslom, hogy GYŐZŐDJ meg róla, hogy valaki nem zárta –e be véletlenül pl. egy garázsba – a cicák szeretnek bebújni mindenhová és előfordul, hogy valaki akaratán kívül bezárja a cicust. Sajnos én pont most veszítettem el így a macskámat, pedig minden kivel beszéltem a környéken.
Biztos vagyok benne, hogy előkerül a cicád, de erre sajnos mindig kell majd gondolni – a későbbiek folyamán is.
Meglett igen, köszönöm a segítséget.
Januárban megyünk ivartalanulni, remélem legközelebb már nem lesznek ilyen problémák, mert nagyon-nagyon megijedtem.
3#
Nagyon sajnálom, tudom milyen érzés, én októberben vesztettem el egy másik cicámat (ezért is ijedtem meg most ennyire), elég tragikus módon ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!