Hová tűnthetett? :S Az én kandúr kiscicám, tegnap eltűnt.
Vigyáztam a macskámra.. Csak ő minden embert követ. Nagyon barátságos cica. (L)
Hát, tudod falun ez úgy van, h jéé, itt egy macska.. Aztán ha mész hozzá h ez az én macskám, akkor mondja h bizonyítsd be, vagy mért nem vigyáztál rá.. -.-" Pedig vigyázok rá, de nem tehetek róla, h mindenki után megy.. próbáltam leszoktatni erről. :S
Nagyon sajnálom hogy eltűnt a kiscicád.Esetleg nem bújhatott el valahová?Ha nem találod meg holnapig akkor szerintem tűzz ki plakátokat hátha valaki megtalálja.Kérdezősködjetek hogy nem látták-e a cicát.Nem tartom valószínűnek de el is üthette egy autó.Kivéve ha nem annyira forgalmas út közelében laktok.
Remélem hogy megtaláljátok a kiscicát!
a cicád pont abba a korba lépett, amikor érdeklik a cicalányok. mostmár el- elfog járni. napokra, hetekre.
nekem jelen pillanatban 3 cicám van. két nőstény ésegy hím. a kiskandur most serdül, kezd a lányok körül mozogni.
képzeld, eddig a hideg, meg minden miatt benn ült a szénába, ma már hajnali hatkor se hire se hamva. ű
majd visszajön.
Igazuk van az előttem szólóknak, ivarzási időszak van, valószínűleg a lányok után ment, és ez nem éppen veszélytelen rá nézve. Nem tudom, hány éves vagy, ha van saját kereseted, vagy félretett zsebpénzed, akkor én a helyedben ahogy előkerül ivartalanítanám. Nagyon sok veszélytől tudod megóvni, többek között agyonütéstől, mérgezéstől, vagy olyan halálos fertőző betegségtől, amivel a verekedő kandúrok könnyen megfertőzik egymást (macska AIDS). Most van egy ivartalanítási akció a Zöld Zebra Állat és Természetvédő Egyesület szervezésében, nemcsak Pesten, de több vidéki városban is van lehetőség a kedvezményes árú műtétre. Kandúroknál a műtét csak 4.000 forint, ami egy piszok kedvező ár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!