Hová tűnthetett? :S Az én kandúr kiscicám, tegnap eltűnt.
Köszi az infókat. (: Kezdek megnyugodni, de féltem őt. És igenis sokat foglalkoztam vele. Állandóan vele voltam, és ben is volt meg kint is.. De mikor apa nem volt itthon inkább bent. :) Tesómat multkor elkisérte a boltba. (: Falun lakom, de majd megpróbálom ezt az ivartalanítás dolgot. Bár nekünk van egy bak macskánk, már öreg, de nagyon erős és tapasztalt, okos cica. Az utcában ő az "úr". Remélem Happy-ke is ilyen lesz. (: Köszönöm.. :)
14/L
www.happylowe.eoldal.hu
<33333333 nagyon hiányzik.. :S
Nagyon aranyooooooos cicád van :)
Szerintem még nem kell félned nagyon, nekem volt, h egy év után jött vissza egy cicám :) :) Sőt most talán az egyik másfél év után. Meg mikor 2 hónapos kiscicám ellopták 3 hónap után jött vissza. De ilyen nálnuk nagyon sok volt, nem tudom felsorolni :D
Szerintem a tied is csak kóborolgat, fedezi fel a világot, de ha nem kerül elő x napon belül, szerintem is plakátozz.
Remélem, hogy visszajön a cicád [és az enyémek is :)], és majd irj ha meglesz!
Faluból: Kemence..
Hát remélem, hogy csak kóborol, és nem lesz semmi baja. :S Így is minden este sírok érte.. :S Nagyon imádooom. Hiányzik, és félek h baja esik.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!