Két cicám van, anyja lánya kapcsolat. Mindketten ivartalnítottak. A lány cicám tegnap reggel eltűnt. Mindig mikor kimegy a parkba (a társasházak között van nagy zöld terület), kb. két percre rá vissza is jön, és várja hogy beengedjük. Reggel párom elment dolgozni és kiment a cica ahogy szokott. Mikor felkelek akkor engedem be. Mindig így megy minden nap. A környékbeliek mind ismerik és tudják hogy a mieink, szeretik őket. Soha nem tűnt még így el, max fél napokra, de azt is nyáron.
Kerestük tegnap este hol lehet, lementünk pincébe, de semmi. Reménykedhetek még, hogy előkerül?
Az anyukája egyre jobban maga alatt van, látszik rajta, kedvtelen, stb.
2012. jan. 18. 12:35
1/8 anonim válasza:
50-50% vagy igen, vagy nem. Ha nem történt vele baj, akkor előfordulhat, hogy valaki véletlenül bezárta valahova, azt meg előbb utóbb felfedezik.
2012. jan. 18. 13:20
2/8 anonim válasza:
Az èn cicám 2X tünt el eddig 2-3 napra,aztán visszajött. Egyszer a kèt cicussal kèszültünk a macska kiállításra ès akkor tünt el elōször ès mivel már 3 napja.el volt tünve úgy volt h öt nem isszük,mert hát nincs meg. Èszaka amkkor keltünk föl ès mentem le látom h egy macska ül az ajtóba ès mivel a másik bent alutt ezèrt megnèztem h milyen macska az. Mikor nyitom az ajtôt látom h berohant. Ezèrt ōt is vittük kiállītásra ès 3.helyezett lett. Úgyhogy sztem a tièd is csak csavarog.
2012. jan. 18. 13:43
3/8 anonim válasza:
Kérdezgess körbe, plakátolj, hívogasd stb
Lehet csak beleesett vagy beszorult valahova.
Szurkolok, hogy megkerüljön a cic.
2012. jan. 21. 00:15
4/8 anonim válasza:
Plakátold ki hogy elveszett a cicád, hátha valaki visszahozza.
2012. jan. 21. 11:26
5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket, plakátolás megvolt. Ma csöngetett be a szomszéd, hogy az ablaka alatt egy fa tövében van elpusztulva. :( Elütötte egy autó. Eltemettük, és próbálom én is feldolgozni. Köszönöm a hozzászólásokat.
2012. jan. 22. 18:20
6/8 anonim válasza:
Sajnálom szegényt :-( De legalább megtudtad mi lett vele. Amikor az cicám eltűnt, hiába plakátoltam ki, nem érkezett rá semmi reakció és nagyon rossz érzés még több év távlatában is, hogy nem tudom mi lett vele. Szerezz mielőbb egy másik cicát, úgy sokkal könnyebb túl tenni magad rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!