Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért liheg a macskám mint...

Miért liheg a macskám mint egy kutya?

Figyelt kérdés
Már 2szer csinálta ezt!Egyszer amikor egy macskát követett meg ma amikor egy kicsit zavarócskáztunk!És nem értem miért csinálja!Lehet valami baja vagy ez normális?Kinek csinált ilyent a macskája???O.o
2012. márc. 19. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
normális, ha kifáradt vmiben v melege van
2012. márc. 19. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én egyik cicám is csinálta egy darabig, még pici korában, miután nagyokat játszottunk. Én sem értettem, még orvost is hívtam. De mint kiderült, vaklárma volt, nem volt semmi baja. :)

De azért a doki azt mondta, hogy jobb hogy hívtam, mert akár szívrendellenesség is állhatott volna a háttérben.

Aztán végül felhagyott a lihegéssel, már egyáltalán nem szokott. :)

2012. márc. 19. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert melege van ,normális bár ritka jelenség. Mivel a macsekok sokkal jobban bírják a meleget mint a kutyák ,csak nagy rohangálások után és extrém melegben csinálják. De ritkán fárasztják le feleslegesen magukat ennyire.
2012. ápr. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!