Nagyon sok befogadott macskám, kutya van, honnan tudnék segitséget kérni az eltartásukhoz?
Szia!
Hát ez attól függ meg szeretnéd e pl. tartani őket vagy az is jó ha ideiglenesen vannak nálad amíg gazdára találnak. ha ez a helyzet a menhelyekkel együtt lehet működni mint ideiglenes befogadó, de akkor ugye ha valaki el akarja vinni a kutyust az elviheti. Anyagi támogatást azért mert sok kutyát macskát tartasz nem hiszem , hogy tudnak adni a menhelyek, sintértelepek is nagyon rossz anyagi helyzetben vannak( Pakson pl. 420 kutya elaltatásáról vitáznak mert nincs pénze az önkormányzatnak). Esetleg az ivartalanításban tudnak segíteni, hogy a saját állatorvosukkal olcsóbban megcsináltathatod.
Amúgy mért fogadsz be annyi állatot, ha nehezedre esik eltartani őket? Nekem is összeszorul a szívem, ha kóbor állatot látok, de csak nem vihetem haza az összeset.
Szerintem egy menhely szívesen segít, ha keresel az állataidnak gazdikat, esetleg ők ajánlhatják a nálad lévő állatokat.
Ez szép is tőled, nem is lehúzni akartalak :) Én kicsit másképp gondolkozok, a pénz mellett az idő az, ami mindig kevés van az embernek. A kutya meg egy olyan állat, ami elvárja, hogy sokat törődj vele :D (Mondjuk, nekem a macskáim is, a legidősebb is követeli, hogy menjek vele sétálni! :D)
Egyébként annak még nézz utána, hogy ahol laksz, hány állatot lehet tartani. Nálunk pl. egy bizonyos szám felett engedély kell. Ez persze változó lehet térségenként :)
Abból a 11 macskából ajéndékozz el párat. =(
Külváros és vidék határán lakok, nálunk is sok a kóborállat. De nem lehet őket befogadni, akármennyire is szeretném.
De amúgy tényleg menhelyektől, vagy add menhelyre, vagy ajándékozz a másik utcába, és eggyel kevesebb ételevő... =)
Nem gondolod, hogy egy kicsit sokan vagytok? ;]
Rakd fel a NET-re, vagy hírdesd itt [már ha szabad!], vagy add menhelyre. Ezek a lehetőségek. Sok sikert. ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!