Kinek van még ilyen idióta macskája, aki a szomszédban fogott egeret a lakásban engedi el?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 16:48
11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Fél napi egerészés után feladtam, behoztam a cicát (kandúr) bezártam a hálóba, két perc alatt megfogta az egeret kiraktam őket.
Ez nem normális macska, de imádom!
Nagyon köszönöm a válaszokat, szeressük a cicókat!
2009. jún. 12. 22:51
12/14 anonim válasza:
Egyik nap találtunk otthon egy egeret. Kettő napba került mire elkaptuk, ugyanis nem szerettük volna megölni. A második napon sikerült egy vödör, egy fél ceruza, egy kis sajtos roló és egy damil segítségével elkapni(azt, hogy hogyan azt gondolom el tudjátok képzelni). Diadalittasan ültünk a kanapén, mire a cicánk beugrott az ablakon egy másik egérrel a szájában. Majd rászóltunk és hál' istennek kivitte ugyanott, ahol behozta. Végül a megfogott egeret elengedtük(jó messzire a háztól), a cica pedig 10 perc múlva üres szájjal bejött és egy jó nagyot szundított a félbehagyott vadászat után. IMÁDJUK, de inkább rajzolna valamit ajándékba...
13/14 anonim válasza:
"de inkább rajzolna valamit ajándékba..."
:DDDD
Az enyém festeni szokott. Leginkább fehér bútorokra és a kocsi szélvédőjére eső után, mancsnyomokat.
14/14 vezerdinka válasza:
a mi macskánk a vasárnapi menüvel nem értett egyet, úgyhogy annak ellenére, hogy édesanyám úgy tette a csirkemell filét a pultra, hogy le volt fedve egy edénnyel, kihalászta alóla és félig megette:) multkor száraz kenyeret és kukoricát evett - mintha éhezne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!