Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi csináljak? Kiderült, hogy...

Mi csináljak? Kiderült, hogy a macskám nem is az enyém

Figyelt kérdés

Na ez úgy volt, hogy 3éve költöztünk ide ahol lakunk és akkor volt itt egy cica aki nagy ragaszkodott a házhoz nem akart elmenni így befogadtuk! 3 éve az enyém! Most beköltöztek a szomszéd utcába (2házzal arrébb) és beszéltem a gyerekkel és mondta, hogy a macska 8éves és a nagymamájától kapta csak építkezés volt náluk így nem jártak ide ezért a macska ide járt enni! El hiszem mert ez a macska sokszor a kiscicáit is elvitte ahhoz a házhoz! Na mit csináljak? Megkérte, hogy ne etessem, de nagyon szeretem és ők nem is foglalkoztak vele 3éven keresztül és nemtudom... mit csináljak? segítsetek légyszi!!

13/L

2012. márc. 4. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudták, hogy az ő macskájuk, de 3 évig felé se néztek. Én nem foglalkoznék velük a helyedben. Más lenne a helyzet, ha elveszett volna és kétségbeesetten keresték volna, de itt nem erről van szó. Ő már a te macskád, de ha szabad ki-bejárása van a cicának, eljárkál a háztól, úgyis ő fog dönteni. Én a helyedben etetném ugyanúgy továbbra is.
2012. márc. 4. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg neki a macska oltási könyvét, és mond meg, hogy 3 éve Te látod el. Nincs joga így visszakérni.
2012. márc. 4. 13:00
 3/7 anonim válasza:
100%
Egy sikeres cicának akár három gazdája is lehet akik nem is tudnak egymásrol, etesd nyugodtan, ezeket meg küld el az anyjukba ha kötözködnek...
2012. márc. 4. 13:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Jó hát akkor majd nagyon finom kajákat adok neki és mindig lesz kirakva, hogy itt maradjon és ne költözzön át oda!

És ez az, hogy le se szarták és nem is foglalkoztak azzal, hogy mi van a macskával!

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 4. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Ivartalanítani kellene, akkor nem hurcolászná a kölykeit. És ha 3 évig nem érdekelte őket, úgy jártak. Egyébként mivel tudják bizonyítani, hogy előtte náluk volt?
2012. márc. 4. 14:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk semmivel nem tudják bizonyítani! és köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 4. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Huuu ilyen nekunk is volt (ill. van). Lovesem nincs kie lehet a cica elviekben, mert gyakorlatban nalunk van mindig!! Ki-bejar, nalunk alszik. Meg tavaly tettunk ra bolhanyakorvet, kb. 2000 Ft-ert. A masik ket cicank is kapott, nehogy mar `kosztos` hordja haza a bolhakat :) Ezt a `kedves` gazdi leszedte rola! Azt hittuk, hogy fiatal, mert olyan kis vekonyka volt mikor hazzank kerult. Aztan az oltasnal mikor kijott a doki, mondta h kb 7-8 eves lehet... no comment! Egyszeruen nem hajlando elmenni. Iden telen akkora lett, hogy szerintem `otthon` nem ismernek ra....jaaaa hogy nalunk eszik :O

A szomszedotok `Ne etesd beszolasarol` csak annyit, hogy ez a cica sem kerdezi meg, hogy ehet e a tobbiek kajajabol. Jon eszik.... ha naluk jol erezte volna magat nem jott volna at hozzatok! Mint ahogy a mi macskaink sem keresnek mas gazdat maguknak!

Ugyhogy ne aggodj, a macska oda fog menni, ahol jobban erzi magat ;)

2012. márc. 7. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!