Dottorre kérdése:
Miért pisil és kakil be a macska mindenkihez?
Figyelt kérdés
Van egy macskája a lakótársamnak. Régebben nem volt vele semmi gond, semmilyen változás nincs a családban, a macska pedig egyik napról a másikra elkezdett rákakilni és rápisilni mindenki ágyára, illetve nálam ezt nem merte megcsinálni, de a szoba egyik sarkára sikerült neki. Mitől lehet ez?2012. febr. 28. 08:44
11/16 anonim válasza:
akkor is igazam van.hiába pontoztatok le.
12/16 anonim válasza:
"akkor is igazam van.hiába pontoztatok le." - igen persze, meg a kutya is hálátlan dög mer össze-vissza tojja az udvart, azt is kikéne vágni a francba. meg a kisfiamat is, mert össze-vissza bekakil..szerintem hazamegyek és kivágom
13/16 anonim válasza:
az én kutyám nem szarja össze az udvart egy helyre végzi a dolgát.
A gyerek meg más téma ő nem hálátlan.
14/16 anonim válasza:
elárulom hogy az én macskám sem az. amennyi szeretet ad, a kutyám a közelébe se ér.
15/16 anonim válasza:
egyáltalán mi ez a macskautálat? sosem értettem azokat az emebreket, akiknek van pl kutyája, szeretik, egy macskát meg gyűlölnek. mintha ártana az a kisállat valakinek, nem az lenne a természetes, hogy ha egy állatért odavagyok akkor minden állatot szeretek? valaki valamikor elkezdte hogy hálátlan dögök, és a sok buta ember ezt szajkózza, nem is ismeritek a viselkedésüket, berögzött bigott marhaságokat fújtok. ez a véleményem erről.
16/16 anonim válasza:
Nekem sok macskám volt már, most is van kettő.
Egy macskának alaphelyzetben nincs szüksége simogatásra, és törődésre. Csak egy idő után hozzászokik. Szerintem nem az a baj hogy nem törődtök vele. Inkább az a baj hogy meg van neki engedve hogy mindenhova felmenjen. Enyém pl ha felmászik az asztalra akkor rácsapok egyet a fejére hogy tudja hogy nem szabad. Már kis kora óta nem mászik sehova.
Még mielőtt valaki azt mondaná hogy egy szadista állat vagyok: Nem úgy csapok rá a fejére hogy agyrázkódást kapjon. Csak olyan erővel amivel egy másik macska is odakap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!