A macskák hallgatnak a nevükre?
Fognak.
Csak ne válassz túl hosszú nevet.
persze..úgy kell megtanítani, hogy amikor adsz neki enni, akkor közben mondod neki a nevét, simogatod..így jó dologhoz tudja kötni.
talán hülyén hangzik, de én az első héten mindenre a nevét mondtam a macskának..ha pl mutattam neki egy játékot, akkor is, vagy csak ha beszélgetni akartam vele, akkor is. : D.
Igen, de hogy maga a névre vagy a hangsúlyra nem tudom.
Nagyanam a szomszédunkba lakott és mindig volt 2-4 macskája. ´Minden nap fözött ránk és ha otthon voltunk együtt ettünk. Mikor a macskák meghallották hogy mama nálunk van már sorba álltak az ajtóban, és mikor a mama elindult haza mindig mondta hogy "na gyertek nyüvesek" a macskák mint egy start jelre elindultak haza felé még akkor is ha a mamának valami eszébe jutott valami pl vissza menni anyuhoz vagy megállt még beszélgetni, a macskák értették azt hogy "gyertek nyüvesek"
söt otthon bármely idegen macskának azt mondom hogy cicccc az felfigyel rá, és álltalában oda jönnek.´külföldön élek de itt a az idegen macskák még a fejüket sem fordítják oda a ciccre, semmi reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!