Tudtok ajánlani Pest megyében vagy Budapesten macskamenhelyeket, ahol 2-3 hónapos cicák örökbefogadhatók?
A Noé Állatotthonnak van macskamentő alapítványa is, nagyon aranyos cicáik vannak.
A Rexnél is van néhány macska, az örökbefogadható állatoknál, az Állatsziget "mappában" találod őket, az 5.-6. oldal környékén.
Ez az Országos Állatmentő Alapítvány oldala, ők is foglalkoznak mindenféle kisállattal. Itt rögtön a lista elején van jó néhány kölyökmacska.
Remélem, megtaláljátok az "igazit". :)
És innen is elismerésem, hogy menhelyről fogadtok be állatot, ez is óriási segítség lehet nekik.
Köszi a linkeket!
Nagyon szeretem az állatokat, nálam ez alap. :) Ha lesz kutyánk (később azt is szeretnénk majd), én szívem szerint azt is menhelyről hoznám ki.
Nekünk sajnos most nem lehet állatunk, mert albérletben lakunk, és a lakás tulaja nem örülne neki, de épp a napokban kezdtem el budapesti menhelyeket böngészni, hogy hová tudnék kijárni segíteni néha. (Nem teljesen önzetlenül: ha már nekünk nem lehet kutyánk, akkor foglalkozok a menhelyen 100 másikkal, gondozom meg sétáltatom őket. :D) Azért is tudtam hirtelenjében ennyi linket összeszedni.
Nektek előre is sok boldogságot az új családtaghoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!