Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kezdő macskatartáshoz mit...

Kezdő macskatartáshoz mit érdemes beszerezni?

Figyelt kérdés

egy sima menhelyről hozott házicicust szeretnék.

életemben először lesz macskám, eddig kutyánk volt 15évig.

én 25vagyok. Anyuval, Apuval élünk 3an családi házban.

valószínű kandúr lesz, és benti macska.

mit érdemes megvennem?

és kb mennyire jön ki a havi tartása?

2012. febr. 12. 19:53
1 2
 11/13 Mailerdeamon ***** válasza:

Támogatom hogy benti cica legyen, de az ablakokkal vigyázzatok, nehogy kilógjon. Ha nem bukós, jobb ha tesztek fel cicahálót.

Én nem sétáltatnám, inkább készítenék neki kifutót, ahol szabadon jár-kell, kinn van a szabad levegőn.

2012. febr. 13. 14:30
 12/13 A kérdező kommentje:
ablakot nem nagyon szoktunk nyitni, mert ilyen nagy magasak..csak néha bukóra szellőztetésként, de az meg 2és fél méter magasan van, azt nem éri el...nyáron szokott nyitva lenni a hátsó ajtó ami a kertre néz..oda úgyis valószínű szúnyoghálós ajtó is kerül majd.
2012. febr. 13. 15:18
 13/13 anonim ***** válasza:
azt ne gondold, hogy nem éri el, az enyém fiatal korában helyből ugrott 2.5 métert, úgy, hogy még el sem érte a végleges testméretét. Egy macskának ez a magasság nem kihívás, főleg ha nagyon ki akar lógni. A séta szerintem is felesleges, nem hiányzik nekik, ha bentre vannak szoktatva.
2016. máj. 8. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!