Kezdő macskatartáshoz mit érdemes beszerezni?
egy sima menhelyről hozott házicicust szeretnék.
életemben először lesz macskám, eddig kutyánk volt 15évig.
én 25vagyok. Anyuval, Apuval élünk 3an családi házban.
valószínű kandúr lesz, és benti macska.
mit érdemes megvennem?
és kb mennyire jön ki a havi tartása?
Macskakaja - száraz és tasakos/konzerv
Valami edény, amiből eszik és egy a víznek
Alomtartó doboz - ha rám hallgatsz, olyat veszel, aminek van teteje, akkor nem fog annyit kikaparni belőle és kevesebbet kell takarítanod körülötte
Alom - mi a kristályost használjuk, kb. 1 hónapig jó, csak a kakit kell kiszedni belőle, de vannak olcsóbbak is, ahol összeáll a pisi és azt is ki tudod szedni belőle egyben
Ha egy helyre akarod szoktatni, akkor valamilyen kosár alvóhelynek, a miénk minden létező helyen képes aludni
Szállító doboz
Közeli állatorvos telefonszáma, elérhetősége
Pénz az első oltásokra, vizsgálatokra
Havi tartás ezek beszerzése után kaja+alom
Az meg rajtad áll, hogy ezekre mennyit költesz, de próbálj minőségibb kaját adni neki.
köszi szépen!
almunk az van , mert van nyuszim és ő is macskaalmot használ , mi lidl eset veszünk :)
szia!
köszi
még az érdekelne hogy ha benti cicának akarom akkor hogy vigyem ki sétálni?pórázon?
Szerintem ha szobacica, akkor felesleges sétáltatni. Meg fogja szokni a bentlétet.
A kaparófát kihagytam, azt mindenképpen vegyél, különben esetleg a bútorokat fogja szétkarmolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!