Megbosszulhatom a cicám halálát?
Elgázolta egy köcsög, aki a 40-es táblánál 80-nal száguldozik, naponta tízszer, szerencse, hogy nem egy kisgyereket talált el.
Tudom, hogy ki az, legszívesebben bevernék a fejébe, de tudom, hogy közterület. Valamit azért csak kellene tennem?
Igen. A következő kutyádat úgy nevelni, hogy ne szaladgáljon az úttesten.
Tudom, hogy fáj, de a te felelősséged a kutya viselkedése.
(és igen, közterület-póráz)
A gyorshajtást nem tudod igazolni.
Kérdés: "Megbosszulhatom a cicám halálát?"
Válasz: "Igen. A következő kutyádat úgy nevelni, hogy ne szaladgáljon az úttesten.
Tudom, hogy fáj, de a te felelősséged a kutya viselkedése."
EZ AZÉRT NAGYON LOL:D Észrevettem, hogy itt sok ember nem tud olvasni:D
Utolsó: Nem kutya volt, hanem macska. A macskát nem lehet megkötni. Az autósnak kellett volna figyelnie.
Kérdező: én megkérdeznék egy hozzáértő személyt, mik az esélyei annak, hogy törvényes úton megbűnhődjön az állatkínzásért illetve a gyorshajtásért - és ha nem biztat eredménnyel - tudom, hogy nem kéne, hogy ilyenre biztassalak - de én felfogadnék 1-2 nagydarab embert, hogy "elbeszélgessenek" vele... Pénzzel meg lehet oldani. B.ssza meg az ilyen. Nagyon sajnálom a cicádat. :(
Hát sajnos törvényes úton nem fogsz semmire sem jutni. Ha véletlenül rá tudod bizonyítani a halálát, akkor is csak pénzbírságot kap, ami nem elég súlyos büntetés egy cica haláláért.
Szerintem ne törvényes úton bosszuld meg, valahogy máshogy. A verőember jó ötlet... el kell vele beszélgetni, hogy többet eszébe se jusson ilyen.
Közöld a rendőrökkel,hogy igen sok abban az utcában a gyorshajtó,szinte életveszélyes!(nehogy megmond,hogy elütötték a cicádat,mert akkor nem vesznek komolyan)
Szerintem ez a paraszt f@sszopó lesz az első aki belefut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!