A macskám miért hoz mindig egeret a lábtörlőre?
Neked viszi :))
Egyszer cicám hazahozott egy bébi egeret, lerakta elém... néz rám a gyönyörű szemeivel, nyávogott. Látta hogy nem tetszik erre beleharapott, rám néz, nyávog. Majd a mancsával elém tolta az egérhullát és közben dorombolt... na a belem majd kifordult, de hogy örüljön kézzel felvettem, akkor boldog volt én meg beleraktam a kukába, majd alaposan kezet mostam :DD
Engem is érint a téma, nagy vadásszal élek együtt. XD
Több elméletet is hallottam:
- büszke, és megmutatja, milyen ügyes, nagy vadász.
- a gazdit egy kicsit gügyének nézi, hogy nem tud magának egeret fogni, ezért hoz neki.
- a házban szeretné gyömöckölni, mert ott nyugi van, nem tud sokfelé menekülni az áldozat. De mivel csukva az ajtó, nem jut be, ezért kint mószerolja, míg a nyomorult egér kimúlik.
- hálás, és háláját így mutatja ki. Gazdi ad neki mindenféle jót, hát ő is ad valamit viszonzásképp: de ő csak ilyet tud adni.
- az enyém mindent megszagol, amit eszek, de nem tetszik neki semmi = ő úgy gondolja: gazdi mindig büdöseket eszik, szegény. Hozok már neki valami finomat, hogy tudja, mi a jó. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!