Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak ha tüsszög a...

Póra Fanni kérdése:

Mit csináljak ha tüsszög a macskám? (többi lent)

Figyelt kérdés
A cicám 5 hónapos.És az kb.tegnap elött belement a fürdő kádba és ott még volt egy kis viz, vizes lett a szőre de megtöröltem . és ma meg elkezdett tüsszögni de nagyon sokat és nekem az a sejtésem van h azért tüsszög mert vizes lett(hideg viz).De egyébként ugyanugy eszik iszik játszik.Persze elviszem állatorvoshoz, de azért kikérem a véleményeteket.A válaszaitokat elöre is köszönöm!!
2012. febr. 1. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem megfázott.de lehet hogy csak utálja a vizet,.
2012. febr. 1. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:

De ha csak utálja a vizet attol miért tüsszögne?:DD.Sztem is megfázott.De köszi a válaszod.

Jöhetnek még tippek ;))

2012. febr. 1. 14:42
 3/6 Mailerdeamon ***** válasza:
Ha csak nedves lett a szőre és a lakásban meleg van kétlem, hogy ennyitől megfázott. Az állatorvos majd megmondja. Valószínűleg antibiotikumot, esetleg immunerősítőt, vitamint fog kapni.
2012. febr. 1. 15:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!! :)
2012. febr. 2. 07:14
 5/6 anonim válasza:

A macska hapci veszelyes lehet.

vidd el az allatorvoshoz, mert lehet macska influenzaja van.

ez komoly, nem viccelek. a mienk is kb fel evig tusszogott, elvittuk, es kapott vedooltast meg antibiotikumot. az orvos azt mondta, ezt sokszor az embertol kapja el. de ha minden evben kap oltast, akkor megelozheto.

2012. febr. 6. 18:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat !!! :)

Elvittük állatorvoshoz a drágámat és csak egy nagyon picit volt náthás és már megis gyogyult!!! :D

2012. febr. 7. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!