Egyszer a lakásba is behozta nyáron és letette a szőnyegre
2012. febr. 6. 17:38
2/18 anonim válasza:
így mutatja meg a macska hogy milyen ügyes, megfogta az egeret. vagy valami ilyesmi :D
2012. febr. 6. 17:42
3/18 anonim válasza:
Igen, megmutatja neked, hogy milyen ügyes és legyél büszke rá:))
2012. febr. 6. 17:46
4/18 anonim válasza:
Azért, mert így hálálja meg az iránta érzett szereteted.
2012. febr. 6. 17:47
5/18 anonim válasza:
Büszke rá. Amúgy pedig "haza viszi" a zsákmányát. Teljesen normális dolog az állatoknál.
2012. febr. 6. 17:47
6/18 anonim válasza:
Neked hozza fogyaszd egészséggel.
2012. febr. 6. 17:55
7/18 anonim válasza:
Örülj neki milyen ügyes. Készítsd el neki így:
Fokhagymás rakott egér besamellel:
Hozzávalók:
6-7 jól kifejlett egér
80 dkg Burgonya
2 fej hagyma
Fokhagyma
Bacon
Mustár
Só, bors
Besamellhez: 5 dkg vaj
3 dkg liszt (3 csapott evőkanál)
0,5 l tej
A burgonyát megfőzzük, az egereket fűszerezzük, mustározzuk. A hozzávalókat egy tálba rétegezzük, a tetejére öntjük a besamell mártást, és baconnel borítjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Az ennivalót megkapják, tehát nem az éhség miatt vadásznak, hanem az ösztönüknek engedelmeskednek. A zsákmányt pedig nem hagyhatják őrizetlenül ezért hazaviszik. Minden rendben van a macskáddal.
2012. febr. 6. 18:01
10/18 anonim válasza:
én azt is hallottam hogy volt egy macs aki hozott valamit a gazdinak és leült és nézte. nem értette a gazdi hogy mi van de aztán rájött hogy meg kell ennie. ezért ugy tett mint aki megeszi és a macska elment.
mivel látják hogy az ember nem vadászik,ezért hoz neki ennivalot. de ez csak teoria és csak hallottam, lehet nem minden macska gondolja igy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!