Csirkét fog. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában az egyik cicánk rászokott, hogy a szomszédból lopja a csirkéket. Áthozza hozzánk. Eddig sikerült elszedni tőle élve, csak egy pusztult el. A szomszéd sajnos átcsalja őket, és adja nekik a nyers húst, most pedig gondolom rájöttek, hogy a csirke a nyers hús. Próbáltam beszélni a szomszéddal,hogy ne etesse, de nem érdekli. Pedig ebből előbb-utóbb baj lesz.2009. jún. 1. 13:41
1/3 anonim válasza:
Úgy mond meg a szomszédnak, hogy ne etesse, hogy közben közöld vele, hogy mellesleg épp ezért kezdte a csirkéket lopkodni, talán így abbahagyja, de a csirkelopkodáról nem tudom hogy lehetne leszoktatni, elég kicsi rá az esély hogy sikerül... Az egérfogásról sem lehet leszoktatni őket, és nekik egy csibe ugyanolyan, csak kicsit talán nagyobb...
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha mindig jól vannak lakva a cicák, akkor kidőlnek, és nincs erejük a csirkék után rohangálni. Próbáld meg azt, hogy gyakrabban adsz nekik enni, mindig legyen tele a tálkájuk, meg adj nekik gyakrabban nyalánkságot. Nálunk a cicánál nyalánkságnak számít: az olajos hal leve, az olajos hal levébe mártogatott kenyér, a kenőmájas, a májkrém, meg a pufi, meg a chips. Meg persze az örök favorit a Whiskas.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem kifejezetten csibék. Kb. olyan 15-20cm magasak. Nem olyan kicsik. Megpróbálom megbeszélni vele, csak nem szeretnénk haragot a szomszéddal.
2009. jún. 1. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!