A paraszt és fehér (pecsenye csirkét) mivel etetik hogy jobban hízzon? Van valami praktikája?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 19:01
1/5 anonim válasza:
A normális csirke kukoricát eszik.
Az ilyen gyári csirkék mindenféle tápot amit döglött csirkéből,hallisztből csinálnak. Na ezért nem is veszek ilyen csirkét
2/5 anonim válasza:
A házi baromfit nem táppal etetik,hanem kukoricával,szemes gabonával,és zöldséggel,fűvel. Ezért jobb a húsa és a tojása is a tápos csirkéknél. A csirkét nem szokták hizlalni,csak a libát-kacsát.
3/5 anonim válasza:
Lehet kapni olyan takarmánykeveréket, amit kimondottan a húsért tartott baromfival kell etetni. A másik "titok", hogy ezeket a jószágokat nem engedik a ház körül kapirgálni, mert leszaladgálják a kaját, és inkább az izmaik erősödnek, mint a hús mennyisége nő. Biztosan láttál már tévében ilyen tenyésztelepet; éjjel-nappali világítás, és fejenként legfeljebb 0,5-1 m2 mozgásterület. Ezzel 6-8 hetes korukra elérik a "rántani való csibe" állapotot.
4/5 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni hogy minkét fajta 4,5 -5 hetisek kb!
2011. júl. 8. 19:28
5/5 anonim válasza:
hízótápnak hívják. és ahogy a többiek is írták, a brojler (pecsenye) csirkét nem hagyják a ház körül kapirgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!