Most mit csináljak a cicával? Nem igazságos ez így ugye?
A történet a következő: Nagyjából fél évvel ezelőtt találtam egy cicát az utcán, éhes volt de borzasztó barátságos, kedves és ápolt is, úgy tűnt mint akit kiraktak vagy elszökött. Az Üllői út mellett kóborolt ezért nem hagytam ott hanem hazahoztam. Mivel már van a lakásban két macskám ezért megtartani nem tudtam, körbetelefonáltam az ismerősöket és az egyik barátnőm édesanyja azt mondta hozzájuk mehet a cica. El is vittem még aznap este hozzájuk, minden rendben volt egy darabig. Ám tegnap felhívott a hölgy hogy visszahozza a macskát mert betelt a pohár. Tegnap ugyanis a macska valahogy hozzáfért a család új kis kedvencéhez, egy hörcsöghöz és elpusztította azt, ezért a macskát hibáztatják. És még felróttak ezer dolgot amiről állítólag a macska tehet. Hozzáteszem nem is tartották jól, amíg náluk volt addig lefogyott, bőrbeteg lett stb...
Én most nem tudom mit tegyek, megtartani nem tudom sajnos és kelleni senkinek nem kell akit megkérdeztem. Nagyjából 2-3 éves, ivartalanított nőstény cicáról van szó. Ugye nem csak én érzem ezt gáznak hogy így visszahozták? Ráadásul engem hibáztattak a macska miatt, hogy ennyi kárt csinált.
Hát ha egykicsit rendbehoznád a cicát, biztosan konnyebben tudnád elajándékozni! Valaki biztosan elfogadná!
És ha nem találsz senkit, akkor lehet menhelyre kéne vinned..
Nem tudnád néhány napig magadnál tartani, hogy rendbejojjon?
1. szedd rendbe
2. csinálj róla cuki, tökéletes képeket
3. hirdesd minden hirdetéses oldalon (expressz.hu, jofogas.hu, aprod.hu stb.)
4. írd a telefonszámodat is le, lehetőleg mobilt
5. a mobilod tartsd magadnál és várd a hívásokat!
lehetőleg szerintem a legtöbb oldalra tedd fel a hirdetést. :)
Legszívesebben belevertem volna a fejébe ennek a mocskos állatnak,aki tönkretette a cica egészségét!!!!!!
Hazug szemét láda!!!!Szegény kiscica!!
Még ha igaz is lenne a hörcsögös story,mit gondolt ha éhezteti a cicát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!