A macskáitoknak/macskátoknak milyen rossz "szokásai" vannak?
4 éves fekete, hosszú szőrű (kasztrált) kandúr.
Elég sokat "beszél" és hisztizik. De ami talán a legrosszabb, hogy olyan mint egy árnyék, mindig a nyomomban van és fújja a magáét. Én ugyan már megszoktam és úgy szeretem ahogy van, de másokat néha zavar.
Másfél éves cirmos, ivartalanított nőstény.
Féltékeny a számítógépre és a könyvekre. Ráül a laptop billentyűzetére, néz rám, dorombol. Ha olvasok, addig mocorkál, míg eltakarja előlem a könyvet, olykor rá is ül, dorombol, hogy vele foglalkozzak, ne a könyvvel. Ilyenkor mindig simogatom, de azért olvasok tovább. Ezen néha megsértődik, mert neki egy kezem nem elég... :)
Megcincálja a kárpitot, de ezért nem haragszom rá, régi bútor, jól bírja a strapát.
De amitől kikészülök, az az, hogy nyáron behozza az egeret/verebet/gyíkot/lótetűt/szitakötőt/satöbbit, s a házban gyömöcköli, kínozza, és szét is szereli... >__>
Nagy vadász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!