Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért mondják, hogy ahová a...

Miért mondják, hogy ahová a macska megy, az rossz hely? (ahová a kutya az jó)

Figyelt kérdés
Én akárhol vagyok oda jön. Ha áttolom a széket, fotelt, bármit máshová, ugyanúgy felmegy rá és elalszik. Akkor most az egész lakás rossz?
2012. jan. 16. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen választ vársz? imádom az ilyen kérdéseket. Hülyeség az egész. Nem, nem rossz.
2012. jan. 16. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bakker... tedd át ezt a butaságot az ezotéria kategóriába, ott harapni fognak rá.
2012. jan. 16. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
igen, pontosan.
2012. jan. 16. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van macskám, imád felfedezni pedig már 11 éves.

Főképp imádják a macskák az üres dobozokat.A kiváncsiságuk hajtja őket.Ez olyan butaság mint amit a szerencsétlen fekete szőrű macskákra húztak, hogy szerencsétlenséget hoz.

Volt fekete macskánk is de sem szerencsésebb, de szerencsétlenebb nem voltam.Jelenleg egy kutyám és egy macskám van.A macskám felmászik a szekrénytetejére is, vagy a billentyűzetre, a kutyának esze ágában nincs.

Jó az a hely ahol szívesen vagy és jól érzed magad, rossz az ahol nem de akkor azt ha lehet hagyd ott.

2012. jan. 16. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy hülye babona, ne hidd el. Nekem sok helyre mennek a macskáim lefeküdni, akkor mindenhol "negatív" sugárzás van?
2012. jan. 17. 08:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért itt kérdezem, mert az ezoterikásoknak nem biztos hogy van cic-jük, és csak olvasott dolgokat írnának ide. (tisztelet a kivételnek) Én nem hiszek benne, de a párom már több mint idegesítő. Még a szobát is átrendezte mert ez meg az nem jó helyen van, mert állandóan ott a macsek. És még a macska a hibás, mert pl. befekszik az ágy alá, vagy hasonlók. Pedig mindenhol ott van, kíváncsiskodik, "fontoskodik", ellenőrizget, és mindenhová követ. (ki az udvarra, a konyhába, a szobába, stb.) Vagy alszik.
2012. jan. 17. 08:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem hülye kérdés, csak valakinek nincs kedve rá válaszolni, és inkább ezzel jön elő. Nos, ez csak egy buta szólás. A macska nagyon kíváncsi természetű, és szereti a szabadságot, de nézd csak meg, hogy hol köt ki mindig: a gazdi ágyában. Szóval szerintem az nem annyira rossz hely.
2012. jan. 19. 02:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Fura, inkább azt szokták mondani, hogy ahol a legjobban szeret lenni a macska, az a ház legkényelmesebb helye. (Azért ne feküdj fel a billentyűzetre)
2012. jan. 19. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
LOL Látom nem csak az én cicám az egyedüli, aki a billentyűzetet nézni ki a fekvőhelyének. :D
2012. jan. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!