Van, hogy gazdiként elveszted a türelmed és legszívesebben kivágnád őket?
... mint macskát kakilni... :)
- mert csakazértis felmennek a pultra, holott tudják, hogy nem szabad (ha észreveszem, mindkettő rohan ki a nappaliból) Tudom, hogy nem direkt idegesítenek, de amikor a többéves is elkezdi újra csinálni, felmegy az agyvizem.
- egyik macska ba*ik odajönni hozzám, csak mikor 2-3 napig kinn van, utána egyből nagy a szerelem, és amint megkapja a kaját, le se sz*r és már a közelembe se jön
- a másik azért idejön, viszont akaratos, makacs dög, nem hagyja magát kézben tartani (kiállítási várományos fajtatiszta, tűrnie kellene)
- vagy csak én vagyok néha türelmetlen velük?
Néha belegondolok, hogy kutyát kellett volna venni, az legalább hűséges és mindig itt van velem, nem csak a drága prémiumkaját zabálja fel és utána megy szarni a fejemre. Más gazdiknál is vannak efféle holtpontok?
Szerintem mindenkinél van ilyen, engem mondjuk a hajnali nyávogásnál szokott elkapni a harci ideg, meg a "lesből megtámadom a bokád, persze, csak ha nincs rajtad zokni" eseteknél.
De egyébként imádom a cicámat, soha nem tenném ki, csak ilyenkor fenyegetem meg vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!