Kutya macska egy házban, hogy lehet elkülöníteni a kajájukat?
Az én cicám előtt mindig kint van a száraztáp, ha kedve van eszeget belőle. Azért az asztalon mégse hagynám a kajáját, pult meg nincs ahova fel lehetne tenni. Valamint lehet megenné a kutya kajáját is.
Ti hogy oldjátok meg?
Hűha, az jó sok! :)
Panel, addig oké hogy külön de a cica nem eszi meg rögtön, meg a kutya is kistestű lenne, gondolom azok nem habzsolnak annyira. Vagy akkor marad az hogy az asztalon tartjuk a macska kaját? :S
:D:D
a macska azért nem habzsol, mert nincs miért, és valószínűleg még nem elég éhes...
hidd el, ahogy meglátja a konkurenciát, tömni fogja a kis pofikájába a tömnivalót.:D
amúgy én is úgy oldom meg, hogy a 3 macskám bent kap enni, a benti kutyát pedig addig bezárom a szobámba.
nálam szerencsére nagy zabagép minden cica... a tied is hamar rájön, mi a stájsz.:D
attól még, hogy kicsi a kutya, nem eszik lassabban - annak más lehet az oka...:)
nekem egy menhelyi 28 kilós keverék kutyám olyan mafla, hogy a szájából is kiveheti a többi a falatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!