Én ezt már rég olvastam, hát vegyes, amit gondolok/érzek. Egyrészt csodálatos, máshogy nem tudnám magyarázni, minthogy annyira akart élni. Másrészt borzasztó, hogy ilyen megesik.
Harmadrészt, azok, akik a leghangosabban őrjöngenek, hogy szegény állatkák, meg hogy lehet ilyet tenni, azok 90%-ban azok, akiknek fingja sincs a gazdátlan állatok helyzetéről, és úgy vannak vele, hogy a saját kis Cirmikéjük, Morzsikájuk, hadd fialjon, lesz a kicsiknek gazdi, meg amúgy is az anyaság élménye blablabla. Nézzenek magukra! Nekik köszönhetjük ezt! Ha nem közvetlenül Cirmike és Morzsika kölyke, de lehet már a következő leszármazottja(I) oda fognak kerülni! ÉS sajnos azt kell mondanom, hogy a gázkamrás macskák még szerencsések, mert nem az utcán múltak ki, miután ott tengették gazda nélkül az életüket és pár hülye gyerek esetleg felgyújtotta őket, vagy csak simán elütötte őket egy autó, esetleg megfagytak télen!
Nemhiába mondják, hogy a macskáknak 9 élete van...
Szörnyű, hogy vannak állatok, amik ilyen helyzetbe kell, hogy kerüljenek. Jól mondták előttem, hogy a legfontosabb az lenne, ha minden hobbiból tartott állatot ivartalanítanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!