Tegnap a viharban (szerintem) elveszett a kiscicánk a kertből (10 hetes) vagy legalábbis azóta sehol sem találjuk. Mit gondoltok hazatalál ha tényleg "világgá szaladt"?
Nem biztos,hogy visszatalál ugyanis nincs benne meg az a szagló képesség amivel visszatudna találni ,de ha eléggé ismeri a környéket ahol laksz akkor lesz rá esély a viszontlátására
Üdv: Dzseköb
Hogy került ki 10 hetesen a viharba???
Nagy a valószínűsége, hogy a dörgéstől megijedt, elszaladt és nem talál vissza vagy befogadták.
Rakjatok ki a környéken valami figyelemfelkeltő plakátokat és hívjátok fel a legközelebbi állatmenhelyeket. És rakjatok ki kaját a ház oldalához. Ennyit tehettek maximum.
Sajnos előfordulhat, hogy bentrekedt valahol (szomszéd pincéjében stb) vagy ijedségében egy kocsi alá szaladt... :(
Olvastam pénteken este, hogy nagyon nagy vihar lesz, és direkt buszoztam tegnap délelőtt hazáig 1 órát (és vissza is) az egyik barátnőmtől, hogy bezárjam a lakásba a macskámat, mert amúgy ő is kijárós.
21/L
Nekünk szerencsénk volt, mert kinti cica, 9 hetes, amugy is a pincében alszik, amin nincs ajtó, de nem is akar kimenni. félni meg nem fél semmitől, mert napi 6 órában megy mellette a motorosfűrész a szomszéd építkezésen xD
Azt ajánlom, hogy tegyél ki kaját a kaputokhoz, meg kicsit messzebb is lehet, meg ilyen hirdetéseket, esetleg ehlyi fórumokra is mehet meg hasonló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!