Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen hangokat ad ki a Maine...

Milyen hangokat ad ki a Maine Coon?

Figyelt kérdés
Az én macskám ritkán ad ki nyávogó hangot, inkább recseg és amikor játszik,akkor is érdekes recsegős hangot ad ki.Mindenesetre nem szokványos macskahangot.Még nem volt ilyen macskám (külső jegyei alapján Maine Coon keverék),elképzelhető,hogy ez a hang a Maine Coon-okra jellemző?
2012. jan. 4. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A táskával nagyon jó ötletet adtál, lehet könnyebb lenne abban hurcolni mint a boxban... Bár ha a tiéd is 5 (vagy több) kilós lesz, nehezebb lesz hozni-vinni. :) Azt nem írtad, hogy kandúr vagy nőstény.

2.

2012. jan. 6. 09:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jó ötletet tudtam adni.Én a boxot nem szeretem, sokal jobb az oldaltáska, ő sem érzi olyan távol magát tőlem és szerintem megnyugtatja, de valóban még nincs 5 kilós.Egyébként a cicusom nőstény.
2012. jan. 6. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!