Melyik Royal Canint válasszam?
Tapasztalatot kérek szépen. Melyik RC eledelből válasszak, ami nem speciális táp, ill. nem fajtatáp, hanem normál macskának alkalmas és kisebb szemű? Tehát nem olyan kellene, mint a MC táp, melyben centis golyók vannak és kb másfél hónapig elég a tízkilós. Vagy árban hasonló, jó minőségű prémium táp érdekelne a fenti feltételekkel.
Előre is köszönöm.
Maine Coonod van ezek szerint?
Nekem is az van, én a Royal Canin Maine Coon Kittennel etetem, nekem bevált, az enyém 1,5 éves.
De ha neked ez nem jön be ill a cicádnak akkor tudom javasolni a sima kittent olcsó (mihez képest), kb max 1.800Ft a kilós ára piacon de vehetsz 15.000Ft-ért már pl teszveszen vagy vaterán 10kg-osat :)
Köszi. Másfél éves az enyém is, de nem etetném már Kittennel. Eddig a normál Coonos kaját kapta, a golyósat, de a macskának annyira szerintem nem bejövős, amúgy sem egy száraztápos, másrészt pedig szerintem egy rablás az a kaja. Most úgy döntöttem, kipróbálom a RC Exigent Proteint, ami válogatós macskáknak jó lehet.
Ha pedig nem jön be, akkor még a Acana Wild Prairie Cat-et rendelem.
Acana/Orjen ezerszer jobb, mint a Canin. Olcsóbb, egészségesebb, kérdezz meg egy állatdokit, olvass utána, én nagyon ajánlom. R.C.-t is visszahívták anno a tápvisszahívási botrányban, egyedül a fent említett két márka "úszta meg".
Acana-nak nincsenek specializációi, jó kis/nagy/ivartalanított/bármijen fajta cicának ugyanúgy.
Köszönöm a választ. Tudok róla, hogy az Orijen és az Acana jobbak. A cicámat RC-referencia kennelből vettem, ezért is maradok most a RC-nál, mert olcsóbban is meg tudom venni mint a boltban. Ha ismered az Acanát, meg tudod mondani, hogy kicsi vagy nagyszemű a szárazkaja? Kifejezetten ezekre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!