Tudnátok megbízható maine coon cica tenyésztőt ajánlani?
Nekem ez a kennel tetszik a legjobban, én biztosan innen vennék, ha a cicám megtűrne maga mellett mást.
Vértes Gábortól vásároltam az én cicámat az Angelic Coons Maine Coon kennelből: [link]
őt szívből ajánlom, de megbízható még a Norsycat kennel is, most van épp cikk róluk a Macskamániában.
www.mc-becker.com
én tőlük vettem, de az aboriginal maine coon tenyészet is tetszik, de ez a lány is nagyon aranyos és minden kérdésedre válaszol: [link]
én feketét akarok most, nekem attól függ, kinek lesz előbb, de akiktől vettem az tényleg nagyon jófej volt és segítőkész egy házaspár. szerintem mindenképpen vedd fel bármelyik tenyésztővel személyesen a kapcsolatot, mert ha bunkók akkor tutira van valami gáz velük, lényeg hogy megbízhatóak legyenek :) az enyém rendszeresen ír hogy mivan a cicuval és kér képet, nekem ő a mintatenyésztő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!