Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon vad a cicám. Mit tegyek?

Nagyon vad a cicám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szerettem volna cicát, hát pár hónappal ezelött kaptam is egy perzsa cicát. Nagyon-nagyon szereti mindenki. Illetve csak szeretnénk, mert hogy nagyon vad! Harap és karmol. Nem állhatok meg úgy egyhelyben hogy lóg a kezem, mert biztos hogy nekiugrik. Tiszta seb vagyok. Pedig próbálom simizni, dögönyözni, vakargatni a füle tövét, a pociját, fésülgetem, odafigyelek hogy mindig tiszta legyen az alom, hogy mindig legyen enni-inni valója. Nem lehet ölbe veni, nem lehet megsimogatni. Én egy édes szeretni való cicát szerettem volna, nem pedig egy Kujot cicában. Ötleteket, tanácsokat kérnék hogy hogyan tudnám megszelidíteni. A válaszokat előre is köszönöm!
2011. dec. 8. 21:15
1 2
 11/16 anonim válasza:
Most mondták hogy a macska egyedül is megtud élni, nincs szüksége az emberre..akkor miért baj ha utcán kóborolnak?
2011. dec. 11. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha felteszed külön a kérdésedet, kismillióan válaszolni fognak rá...
2011. dec. 11. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
hát adj neki egyet de jó nagyot egy kalapáccsal aztán megnyugszik a hálátlan dögje!
2011. dec. 11. 23:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Szólj rá keményen, határozottan, zavard be a helyére olyankor, ha elkezd vadulni.

Fiúmacska?

2011. dec. 15. 22:51
 15/16 A kérdező kommentje:

Igen, fiu cica. Imádom a kis rosszcsontot. Szóval, kitartó leszek.

A rosszindulatú megjegyzéseket máskor kérném mellőzni!

2011. dec. 16. 08:11
 16/16 wyatt válasza:

A macska az állatvilág különce!!! Ez tény! Törvényen kivül él és,korlátait is maga szabja.

De nem reménytelen! Tény h nagyon sok türelmet igényel,de ha sikerül elnyerned a bizalmát,szeretetét(ezt a kutyával ellentétben ku kell vivni!!!) akk olyan macskád lessz amit le se tudsz majd vakarni magadrol!=) tapasztalat!!!=) nekem egy félperzsa van,ugyanilyen volt,félt és mindent támadásnak vett,még ha kaját adtam neki azt is de megvontam tőle!!! Ahogy éhesebb lett ugy viszonyult egyre jobban hozzám! Most 2 éves és csak nekem hagyja h hozzáérjek.annak ellenére h kandur,és ivaros,nem koborol,meg semmi rossz tulajdonsága nincs már!!! Magyarán mutasd meg h a ,,mama" helyét már te töltöd be és kész.ne alkudozz,csak az lehet amit te akarsz másképp nincs kaja,társaság stb!!! Menni fog hidd el max nehezen!! Jaa és egyenlőre csak egy ember foglaalkozzon vele.ütni semmiképp mert az csak vaditja!! A zaj,erős rákiabálás sokkal többet használ! Sok sikert!=)

2011. dec. 27. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!