Nagyon vad a cicám. Mit tegyek?
Tök jó fej!!!!!!!
Talán ha ivartalanítva lesz,ha még nem az,akkor lehet,hogy változni fog!!!!
De semmi esetre sem szabadulj meg tőle,mert erről nem az állat tehet...ő ilyen és kész,talán idősebb korában változik..az én cicukám is agyon harapott,és karmolt,de világvégére is elmentem volna érte!!!
sajnos nekem is ez volt a gondom.
ivartalanítsd, ami 50%, hogy segít.
ha nem, akkor semmit nem tudsz tenni.
gyógyszer, spec táp, semmit nem segít.
ez van...
Az enyém is ilyen...
Tiszta seb vagyok.
Ne akard mindenáron dögönyözni, meg szeretgetni. Egy macska szeretetére meg kell "érni", ki kell várni.
Helyezz el a lakásban olyan részeket (pl polcot stb), ahova a cica fel tud mászni, és onnan szemlélheti a családot, biztonságban érzi magát. Játéknak nézi a kezed, azért karmolássza, célszerű neki valamilyen játékot is biztosítani, olyasmire gondolok amivel nem egymagában játszik, hanem te játszol vele.
Egy saját tipp extrém vad cicák szelidítésére: ne legyen egész nap előtte a száraztáp. Amikor enni kapna, az ujjadról próbáld egy kis májkrémmel, tejföllel stb "megpuhítani". Ennél a módszernél előfordulhat, hogy nyalakodás közben véletlen megharap, ilyenkor húzd el a kezed tőle (értelemszerűen)
Macska szeretetére megérni,megharcolni érte:D Hát ki ő?:D
Legyen hálás hogy nem az utcán kell rágcsálókra vadásznia.:)
Ha olyan önálló lény miért tartjuk magunk mellett és zárjuk be őket. Ne korlátozzuk,engedjük szabadon.
Ha az ember nélkül is megél akkor csak szimplán önzőség őket háznál tartani,mert csak a saját örömünkre tartjuk.
Kedves utolsó!
A hozzád hasonló gondolkodású emberek miatt kóborol annyi cica az utcán... De nem kívánok vitákba belemenni, mindössze a kérdezőnek kívántam segíteni.
De látom, van itt olyan, aki jobban "ért" a macskákhoz, szó szerint kivágná őket, mint macskát sz*rni. Ennyit a felelős állattartásról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!