Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Jön a gyerek és a macska mehet a fenébe?
Az ilyeneknek csak egy pótlék a macska ami addig volt jó csak amíg nem volt gyerek? Azt hittem aki évek óta macskákat tart már képes családtagként kezelni. Főként mondjuk egy hirdetés döbbentett le, ahol még írja is az eladó, hogy a macska fél az idegenektől, és ragaszkodik a gazdájához. Mégis meg akar szabadulni tőle. Miért? Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Tuti hogy a gyerek is imádná a macskát, játszótársa is lehetne, nyugalmat is ad egy macska, még hasznos is.
Állítólag nincs idő fésülni, foglalkozni vele. Mintha ez órákig tartana ami elveszi minden idejüket... hihetetlen. Vagy az ilyenek majd a gyereket is kirakják ha már nem lesz idejük rá?
Nem kell messzire menni az ilyenért ..
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__2439342-mier..
Ettől a falra mászom. Mikor terhes voltam nekem is ezzel jöttek, hogy ilyen meg olyan veszélyes a gyerekre, keressek neki gazdát... Na ezekkel az emberekkel kb akkor beszéltem utoljára. Mikor megszületett a gyerek, a macska már 2 éves volt, családtag. Azóta is remekül kijönnek évek óta, soha nem volt semmi gond (ugyanúgy hosszú szőrű mint a hirdetőé).
Egyszerűen baromi lusta, önsajnáltatós p.csa, aki valószínűleg naphosszat azon siránkozhat, hogy mennyire nehéz a gyerekkel eltölteni a napokat. Hányinger!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!