Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehetnek ilyenek az...

Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Jön a gyerek és a macska mehet a fenébe?

Figyelt kérdés

Az ilyeneknek csak egy pótlék a macska ami addig volt jó csak amíg nem volt gyerek? Azt hittem aki évek óta macskákat tart már képes családtagként kezelni. Főként mondjuk egy hirdetés döbbentett le, ahol még írja is az eladó, hogy a macska fél az idegenektől, és ragaszkodik a gazdájához. Mégis meg akar szabadulni tőle. Miért? Hogy lehetnek ilyenek az emberek? Tuti hogy a gyerek is imádná a macskát, játszótársa is lehetne, nyugalmat is ad egy macska, még hasznos is.

[link]

Állítólag nincs idő fésülni, foglalkozni vele. Mintha ez órákig tartana ami elveszi minden idejüket... hihetetlen. Vagy az ilyenek majd a gyereket is kirakják ha már nem lesz idejük rá?

2011. dec. 4. 21:59
1 2
 11/16 dizus ***** válasza:
8%
Mit nyűglődtök már ennyien!El akarja adni a felnőtt macskáját,ennyi!Pénzt kér érte,jól teszi!Kreált hozzá egy családi okot és kész!Teljesen általános dolog!Ha menteni akartok akkor meg lehet venni,ha nem akkor meg ne káráljatok feleslegesen!!!
2011. dec. 5. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jogos a kárálásunk, mivel aki szereti a macskáját, az nem adja el, még akkor sem, ha gyereke lesz. Nálunk itthon mindenféle állat van. Egy rakás kutya az udvaron, egy rakás macska, lovak, baromfik, csacsik, tehenek, kecskék. Mindig is szerettem az állatokat, és attól még, hogy vannak gyerekeim, még nem fogok tőlük megbánni. A szüleim sem dobták ki az összes állatot, amikor én megszülettem. Szépen is néztünk volna ki. Az meg, hogy nincs ideje foglalkozni a macskával, az egy óriási hülyeség. Az a macska nem igényel 48 órás felügyeletet. Gondoskodsz róla, törődsz vele, neki már annyi is elég, hogy ott lehet veled. Ha meg többet kér, akkor azt úgyis jelezni fogja. A fésülés meddig tart? max. 5 perc, ha nagyon gubancos a szőre. Istenem, ez ezzel jár!
2011. dec. 5. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
*megválni
2011. dec. 5. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:
2011. dec. 6. 20:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és remélem, ha a gyerekét megunja, azt is felpakolja vaterára. Szánalmasak az emberek.
2011. dec. 6. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ettől a falra mászom. Mikor terhes voltam nekem is ezzel jöttek, hogy ilyen meg olyan veszélyes a gyerekre, keressek neki gazdát... Na ezekkel az emberekkel kb akkor beszéltem utoljára. Mikor megszületett a gyerek, a macska már 2 éves volt, családtag. Azóta is remekül kijönnek évek óta, soha nem volt semmi gond (ugyanúgy hosszú szőrű mint a hirdetőé).

Egyszerűen baromi lusta, önsajnáltatós p.csa, aki valószínűleg naphosszat azon siránkozhat, hogy mennyire nehéz a gyerekkel eltölteni a napokat. Hányinger!

2011. dec. 7. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!