Meddig hullajtja a macska a baby (gyerek) szőrét?
Ha házimacska akkor éeltevégéig hullani fog a szőre :D
Az enyiméimnek is hullik kis koruk óta folyamatosan :)
Már 10 évesek.
Első vagyok:
Na, mostmár értem a helyzetet:)7 hónaposan már nem nagyon van gyerekbundája, ennyi idősen már ivarérett is minden bizonnyal. A rövidebb, sürü bunda az aljszőrzet, régen ilyen volt volt a bababundája. A hosszabb szálak a fedőszőrzetet alkotják, és amíg él, hullajtani fogja. Ez a macskatartás apró "öröme":) Emlékszem régen a kezdő macskatartó párom mondta hogy milyen szép a cicák bundája, mire én mondtam hogy "az jó ha tetszik, mert hamarosan te is viselni fogod a ruhádon":) Hetente 1x keféld át a bundáját, a legjobbak a kesztyűszerű eszközök, ezzel sok szőrt el lehet távolítani, de létezik egy olyan készülék is hogy "furminator" na az tényleg nagyon jól eltávolítja a kihullott szőrt a bundájukból, de sajna elég drága, ha megteheted ruházz be rá, kb 4-5 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!