Macskanevek? (nőstény macska)
Figyelt kérdés
Ha minden igaz karácsonyra vagy jövő tavaszra kapok egy macskát. Már eddig volt 2. Egy kandúr és egy nőstény. Most is nőstényt kapok majd.
Névajánlatok?
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. nov. 30. 19:10
1/8 anonim válasza:
Nem mondok konkrét neveket, mert szerintem az Utónévkönyben sokat találhatsz a lánynevek közül is egy nőstény macsek számára valót; csak azt javaslom, amit olvastam valahol - és magam is megtapasztaltam a saját macskámon-, hogy a cicák (névként is) valamiért nagyon szeretik a magas hangrendű szavakat, különösen azokat, amelyekben sok "i" betű van.
2/8 anonim válasza:
Nevezd Józsinak. Kapott már lánymacska Józsi nevet. :-DDD
Komolyra fordítva a szót, úgy ahogy az első írta sok I legyen benne.Lili, Milli, Süti, Cicó, Micó, Cicu. I és a C-s szavakat főleg ha mind a kettő benne van az adott szóban könnyen megjegyzi és hallgat rá. Volt olyan macska aminek simán Cica volt a neve.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem. A válaszokat köszönöm!
A szomszédom nőstény macskáját meg Endrének hívják. (bár egyáltalán nem is hallgat rá csak arra hogy Cica)
2011. nov. 30. 19:37
4/8 anonim válasza:
szerintem legyen kíra vagy puding... esetleg mogyi :)
5/8 anonim válasza:
én az angol neveket szeretem, az én macskám neve Missy, nagyon hallgat rá :) papámét meg "Trészi"-nek neveztem el, nemtudom hogy írják :D angol oldalon nézegettem neveket egyébként mikor megkaptam a macskát
6/8 anonim válasza:
Az én cicámat CUCINAK hívják... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!